Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

25.01.2025 Rapor:
Superonline Fiber kullanıcılarının çoğu kısa zaman önce programı kullanabilirken artık sorun yaşadığını bildirdi.
Şimdilik benzer programlardan olan SecureDNSClient GoodbyeDPI sekmesindeki Extreme seçeneğini seçip çalıştırarak uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz ancak bu durumda da sitelere erişim sağlayamama sorunu ortaya çıkıyor. Yakın zamanda Extreme presetinin argümanlarını bizim fork'a da ekleyeceğim.

Sayın Çağrı hocam Ekim'de bir arkadaş aynı sorunu yaşamış hizmet başlatılmadı hatası, hizmetler ekranına baktığımda goodbye dpi otomatik olarak gözüküyor başlata tıkladığımda ise ekrandakı hata 1053 veriyor bilgisayarımı sıfırlamıştım sıfırlamadan önce çalışıyordu bir bilginiz varmı acaba bu hata 1053 ile ilgili teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20250125_182607.jpg
    IMG_20250125_182607.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250125_175521.jpg
    IMG_20250125_175521.jpg
    269,4 KB · Görüntüleme: 56
Sayın Çağrı hocam Ekim'de bir arkadaş aynı sorunu yaşamış hizmet başlatılmadı hatası, hizmetler ekranına baktığımda goodbye dpi otomatik olarak gözüküyor başlata tıkladığımda ise ekrandakı hata 1053 veriyor bilgisayarımı sıfırlamıştım sıfırlamadan önce çalışıyordu bir bilginiz varmı acaba bu hata 1053 ile ilgili teşekkürler.
Hocam sisteminiz hizmeti Onedrive bulut klasöründe çalıştırmayı deniyor olabilir.
Öncelikle bu adresten .zip dosyasını tekrar bilgisayarınıza indirerek (Onedrive klasörüne indirmeyin ana diskinizde bir klasör açıp oraya indirip çıkarabilirsiniz.) daha sonra service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Sonrasında kurulumu tekrar yapabilirsiniz. Kaspersky ve dosyaları taşıma hakkındaki uyarıları okuduğunuzu varsayıyorum.

Her türlü şeyi denedim ama sanırım Vodafone da olmuyor. Yardım eder misiniz hocam?
Şimdilik benzer programlardan olan SecureDNSClient GoodbyeDPI sekmesindeki Extreme seçeneğini seçip çalıştırarak uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz ancak bu durumda da sitelere erişim sağlayamama sorunu ortaya çıkıyor. Yakın zamanda Extreme presetinin argümanlarını bizim fork'a da ekleyeceğim.
Size de aynı çözümü öneriyorum hocam. En azından şimdilik bu yolu deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sayın Çağrı hocam dedikleriniz doğruymuş dediğiniz gibi yaptım ve sorunum çözüldü çok teşekkür ederim hayırlı günler.
Hocam sisteminiz hizmeti Onedrive bulut klasöründe çalıştırmayı deniyor olabilir.
Öncelikle bu adresten .zip dosyasını tekrar bilgisayarınıza indirerek (Onedrive klasörüne indirmeyin ana diskinizde bir klasör açıp oraya indirip çıkarabilirsiniz.) daha sonra service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Sonrasında kurulumu tekrar yapabilirsiniz. Kaspersky ve dosyaları taşıma hakkındaki uyarıları okuduğunuzu varsayıyorum

Hocam sisteminiz hizmeti OneDrive bulut klasöründe çalıştırmayı deniyor olabilir.
Öncelikle bu adresten.ZIP dosyasını tekrar bilgisayarınıza indirerek (OneDrive klasörüne indirmeyin ana diskinizde bir klasör açıp oraya indirip çıkarabilirsiniz.) Daha sonra service_remove. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Sonrasında kurulumu tekrar yapabilirsiniz. Kaspersky ve dosyaları taşıma hakkındaki uyarıları okuduğunuzu varsayıyorum.

Şimdilik benzer programlardan olan SecureDNSClient GoodbyeDPI sekmesindeki Extreme seçeneğini seçip çalıştırarak uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz ancak bu durumda da sitelere erişim sağlayamama sorunu ortaya çıkıyor. Yakın zamanda Extreme presetinin argümanlarını bizim Fork'a da ekleyeceğim.

Size de aynı çözümü öneriyorum hocam. En azından şimdilik bu yolu deneyebilirsiniz.

Anladım hocam. Ama sadece hani yasaklanan siteleremi giriş sorunu oluyor yoksa bütün siteleremi YouTube vb. (Extreme seçeneğini seçtim fakat sitelerede uygulamalara erişim sağlayamıyorum.

Son düzenleme:
25.01.2025 rapor:
Superonline fiber kullanıcılarının çoğu kısa zaman önce programı kullanabilirken artık sorun yaşadığını bildirdi.
Şimdilik benzer programlardan olan SecureDNSClient GoodbyeDPI sekmesindeki Extreme seçeneğini seçip çalıştırarak uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz ancak bu durumda da sitelere erişim sağlayamama sorunu ortaya çıkıyor. Yakın zamanda Extreme presetinin argümanlarını bizim Fork'a da ekleyeceğim.

GoodbyeDPI kurulum şeklini Superonline fiber şeklinde kurup sonrasında bunu mu açıyoruz? Nasıl yapılıyor bilmiyorum.

Önce service_remove.cmd dosyası ile GoodbyeDPI'ı tamamen kaldırıp sonrasında önceki cevabımda anlattığım gibi kurulum yapmalısınız.
Dediğiniz işlemi yapmıştım Bilgisayarım GoodbyeDPI'den tamamen arınmış durumda SecureDNSclient yerindeki Assets kısmından neyi indirmem gerekiyor?

Dediğiniz işlemi yapmıştım Bilgisayarım GoodbyeDPI'den tamamen arınmış durumda SecureDNSclient yerindeki Assets kısmından neyi indirmem gerekiyor?
Önce service_remove.cmd dosyası ile GoodbyeDPI'ı tamamen kaldırıp sonrasında önceki cevabımda anlattığım gibi kurulum yapmalısınız.

Sanırım bahtım iyi değil.
1737914677312.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı