Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Merhaba, Superonline kullanıcısı olarak bir kaç aydır sorunsuz kullanıyordum bugün bir işim dolayısıyla programı geçici kapatmam lazımdı service_remove'u yönetici olarak çalıştırdım sonra bilgisayarı yeniden başlattım ama hala yasaklı sitelere girebiliyorum. Programın arkada hala çalışıp çalışmadığını sorgulamanın yolu vs. var mı ?

Merhaba, Superonline kullanıcısı olarak bir kaç aydır sorunsuz kullanıyordum bugün bir işim dolayısıyla programı geçici kapatmam lazımdı service_remove'u yönetici olarak çalıştırdım sonra bilgisayarı yeniden başlattım ama hala yasaklı sitelere girebiliyorum. Programın arkada hala çalışıp çalışmadığını sorgulamanın yolu vs. var mı ?
Muhtemelen ya hizmeti doğru şekilde kaldırmadınız ya da arka planda çalışan VPN ya da benzeri işleve sahip bir program bulunuyor.
GoodbyeDPI doğru şekilde kaldırma rehberi için bu konuyu ziyaret edebilirsiniz:

Hocam hiçbir şekilde uyarı vermiyor ama discorda giremiyorum tek seferlik yöntemle yardımcı olur musunuz?

Servis oluyor ama tek seferlik olmuyor.

Son düzenleme:
Hocam hiçbir şekilde uyarı vermiyor ama discorda giremiyorum tek seferlik yöntemle yardımcı olur musunuz?

Servis oluyor ama tek seferlik olmuyor.
Hocam çok özel değilse neden hizmet ile kullanmak istemediğinizi sorabilir miyim ?
Bir de servis olarak kurarken hangi komut dosyasını ve tek seferlik açmaya çalışırken hangi komut dosyasını kullanmaya çalıştığınızı öğrenebilir miyim ?

Hocam çok özel değilse neden hizmet ile kullanmak istemediğinizi sorabilir miyim ?
Bir de servis olarak kurarken hangi komut dosyasını ve tek seferlik açmaya çalışırken hangi komut dosyasını kullanmaya çalıştığınızı öğrenebilir miyim ?
Çünkü bazı oyunlarda sıkıntı yaratabileceğini duydum ihtiyacım olmayınca kolayca kapatırım.
Servis olarak kurarken service_install_dnsredir_turkey
Tek seferlik turkey_dnsredir

Yardim eder misiniz, dun uygulamayi kullandim discord ve roblox aciliyordu, gece bilgisayari kapatip yattim simdi tekrar aciyorum btachi olmuyor bunun sebebi ne?

Edit: Su an rastgele hepsini acarak bi sekilde calisti, fakat dun actigim dumduz turkey dnsredir yazan dosyaydi, neden calisan dosya su anda calismiyor anlamis degilim. Eger bunu yasayan ya da sebebini cozumunu bilen varsa lutfen yardimci olsun.

Yine edit: Su anda sadece webden erisebiliyorum.

Yardim eder misiniz, dun uygulamayi kullandim discord ve roblox aciliyordu, gece bilgisayari kapatip yattim simdi tekrar aciyorum btachi olmuyor bunun sebebi ne?

Edit: Su an rastgele hepsini acarak bi sekilde calisti, fakat dun actigim dumduz turkey dnsredir yazan dosyaydi, neden calisan dosya su anda calismiyor anlamis degilim. Eger bunu yasayan ya da sebebini cozumunu bilen varsa lutfen yardimci olsun.

Cagri hocam baya sacma sacma ayni dosyayi acip acip kapattim surekli f5 attim sayfaya bi sekilde oyuna girebildim su anda, benim yanlis yaptigim bi sey mi var acaba nedne boyle oluyor? Tek yaptigim ayni dosyayi acip kapatmakti, duzeldi.

Son düzenleme:

Cagri hocam baya sacma sacma ayni dosyayi acip acip kapattim surekli f5 attim sayfaya bi sekilde oyuna girebildim su anda, benim yanlis yaptigim bi sey mi var acaba nedne boyle oluyor? Tek yaptigim ayni dosyayi acip kapatmakti, duzeldi.
Hocam hizmet yüklemeden yalnızca tek seferlik kullanım sağlayacaksanız hizmeti kaldırdığınızdan emin olun. Bunu service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak kaldırarak yapabilirsiniz. Windows ayarlarından DNS ataması yaptıysanız bunu iptal edin çünkü kullanmaya çalıştığınız tek seferlik komut dosyasında pre-defined yani önceden belirlenmiş DNS adresleri mevcut.
Ayrıca bilgisayarınızda arka planda çalışan WARP gibi Proton VPN gibi köprü uygulamaları var ise bunları ağ adaptörleri ile birlikte kaldırın. Dikkat etmeniz gereken nokta daha önce böyle bir uygulama kullandıysanız ve doğru şekilde programı kaldırmadıysanız ilgili adaptörlerin sisteminizde hala var olduğundan GoodbyeDPI ile çakışmalar yaşatabileceğidir.
Son olarak sorununuz çözülmezse internet servis sağlayıcınızın ismini ve tarifenizin Fiber olup olmadığının bilgisini bana iletebilir misiniz ?

Hocam hizmet yüklemeden yalnızca tek seferlik kullanım sağlayacaksanız hizmeti kaldırdığınızdan emin olun. Bunu service_remove. CMD dosyasını yönetici olarak kaldırarak yapabilirsiniz. Windows ayarlarından DNS ataması yaptıysanız bunu iptal edin çünkü kullanmaya çalıştığınız tek seferlik komut dosyasında pre-defined yani önceden belirlenmiş DNS adresleri mevcut.
Ayrıca bilgisayarınızda arka planda çalışan WARP gibi Proton VPN gibi köprü uygulamaları var ise bunları ağ adaptörleri ile birlikte kaldırın. Dikkat etmeniz gereken nokta daha önce böyle bir uygulama kullandıysanız ve doğru şekilde programı kaldırmadıysanız ilgili adaptörlerin sisteminizde hala var olduğundan GoodbyeDPI ile çakışmalar yaşatabileceğidir.
Son olarak sorununuz çözülmezse internet servis sağlayıcınızın ismini ve tarifenizin fiber olup olmadığının bilgisini bana iletebilir misiniz?

Hocam selamlar. Eski masaüstü bilgisayarımda goodbydpi çalışıyordu fakat dizüstü bilgisayara geçince çalışmamaya başladı. Sebebi ne olabilir?

Hocam selamlar. Eski masaüstü bilgisayarımda goodbydpi çalışıyordu fakat dizüstü bilgisayara geçince çalışmamaya başladı. Sebebi ne olabilir?
Birçok sebebi olabilir hocam.
Masaüstü ve dizüstü bilgisayarların Windows sürümleri aynı mı ?
Masaüstü bilgisayarınızla bağlandığınız ağ üzerinden mi bağlanıyorsunuz ?
Dizüstü bilgisayarınızda Cloudflare WARP, Kaspersky ya da diğer VPN uygulamaları yüklü mü ?Windows arama kısmına "Hizmetler" yazıp açılan penceredeki listede GoodbyeDPI isimli hizmetin var olduğundan emin oldunuz mu ?

Birçok sebebi olabilir hocam.
Masaüstü ve dizüstü bilgisayarların Windows sürümleri aynı mı ?
Masaüstü bilgisayarınızla bağlandığınız ağ üzerinden mi bağlanıyorsunuz ?
Dizüstü bilgisayarınızda Cloudflare WARP, Kaspersky ya da diğer VPN uygulamaları yüklü mü ?Windows arama kısmına "Hizmetler" yazıp açılan penceredeki listede GoodbyeDPI isimli hizmetin var olduğundan emin oldunuz mu ?
Aynı ağ üzerinden bağlanıp, aynı windows sürümlerini kullanıyorum. Warp indirilikti kaldırdım, hizmetler kısmında da aktif gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-27 132856.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-27 132856.png
    189,5 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Geri
Yukarı