Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Aynı ağ üzerinden bağlanıp, aynı windows sürümlerini kullanıyorum. Warp indirilikti kaldırdım, hizmetler kısmında da aktif gözüküyor.
Windows Ayarları > Ağ ve İnternet > Gelişmiş ağ ayarları yolunu takip ederek açılan ekranın ekran görüntüsünü benimle paylaşabilir misiniz ?
Ayrıyeten Windows ayarlarından DNS ataması yaptınız mı ?

Windows Ayarları > Ağ ve İnternet > Gelişmiş ağ ayarları yolunu takip ederek açılan ekranın ekran görüntüsünü benimle paylaşabilir misiniz ?
Ayrıyeten Windows ayarlarından DNS ataması yaptınız mı ?
Buyurun hocam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-27 135211.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-27 135211.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 65
Uygulamanın işlevini yerine getirmesine engel olacak görünürde bir sebep bulunmuyor.
İnternet servis sağlayıcınız nedir ve alternatif komut dosyalarını denediniz mi?
Hepsini tek tek denedim hiçbirinde sonuç alamadım. Wifi ile bağlanıyorum kablolu olarak da denedim fakat yine de sonuç alamadım. Masaüstü bilgisayarımda çalışan şey dizüstü bilgisayarda nasıl çalışmıyor anlamış değilim.

Hepsini tek tek denedim hiçbirinde sonuç alamadım. Wifi ile bağlanıyorum kablolu olarak da denedim fakat yine de sonuç alamadım. Masaüstü bilgisayarımda çalışan şey dizüstü bilgisayarda nasıl çalışmıyor anlamış değilim.
Tarayıcı üzerinden giriş yapabiliyor musunuz ilgili sitelere ?

Hocam hiçbir şekilde uyarı vermiyor ama discorda giremiyorum tek seferlik yöntemle yardımcı olur musunuz?

Servis oluyor ama tek seferlik olmuyor.

Serviste de yeniden başlatma gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı