Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam yukarıki mesajlarımda Windows için Zapret kullanımını gösterdim. Ayrıca ByeDPI da önerebilirim, bence en güzel çözüm ByeDPI çünkü sistem geneli değil isteğe göre çalışıyor.

Alternatif olarak bunları önerebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam benzer bir soruna daha önce çözüm bulamadık maalesef. Ancak zapret! gibi benzer programları deneyebilirsiniz ya da split-tunneling dediğimiz trafiğin belirli bir kısmını tünelleme özelliğine sâhip bir VPN uygulaması satın alıp yalnızca Discord uygulamasına tünelleme uygulayabilirsiniz.

Uygulamadan hiçbir zaman açılmıyor. retrying x sec... hatası

Web'den bazen açılıyor ama bazen onun da hiçbir alternatifi açılmıyor. Var mı bir öneriniz @cagritaskn

Benim GoodbyeDPI açıkken bilgisayarım durduk yere yeniden başlatılıyor normal mi?

Cloudflare'da da bu ZIP dostasındada hep aynı sorunu yaşıyorum. ZIP dosyasını açmaya çalıştığımda " Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatası " alıyorum. Ardından güvenlik duvarı " win32/clickfix.ABA " trojan virüsünü yakalıyor. Acaba bende bir virüs mü var diye mallware taraması yaptım ama bir şey çıkmadı.

Hocam bende yönetici olarak çalıştır dediğimde Windows bilgisayarınız korudu uyarısı geliyor bunu kapatmalı mıyım?

Bu işlem oyunlarda FPS düşürür mü hocam?

Hocam bir çözüm buldum. Diğer arkadaşlar daha sonra sorar ise bunu söylersiniz. OBS üzerinden direkt yayını Kick'e vermek yerine restream.io kullandım. Yine bir tuhaflık var gibi hani 5 tik sinyal işareti 4 çekiyor ama yayında genel olarak hiçbir sıkıntı yok. Gayet yayın yapılabilir gözüküyor. Kullanacak arkadaşların haberi olsun büyük ölçüde işe yarayan geçici bir çözüm.

Hocam ben programı indirdim ancak yönetici olarak çalıştır seçeneği çıkmıyor normal aç yaptığımda ise Windows bilgisayarınızı korudu diyor yine de çalıştır yapıyorum onda da goodbyedpi.exe Windows tarafından bulunamadı diyor yardımcı olur musunuz rica etsem.

Merhaba bende de bir takım sorunlar var. Öncelikle dosya sonlarınada CMD eklentisi yok ve ne yparsam yapayım değişmiyor. Sonrasında dosyayı açtığım zaman goodbyedpi.exe Windows tarafından bulunamadı dyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…