Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Şoknet kullanan bir arkadaşıma ayarlayama çalıştım fakat ne yaptıysam işe yaramadı, Türk Telekom kullanan arkadaşa ayarladım, (Türk Telekom için ayarlanmış bir. CMD dosyası buldum) UyduNet kullanan arkadaşa ayarladım, (aynı şekil Türk Telekom CMD'si çalıştı onda da)
Bir tek Şoknet kullanan arkadaşıma ayarlayamadım Yardımcı olabilecek var mı?

Ayarlamaya çalışırken antivirüsün Kaspersky'ın engellediğini fark ettim, antivirüsü devre dışı bırakmayı denedim, dosyayı karantina dışına almayı denedim, yinede çalışmadı. Sıkıntı internet sağlayıcısında mı yoksa antivirüsten mi kaynaklı anlayamadım.

Batch dosyasını çalıştırdığınızda WinDivert dosyaları için uyarı vermiyorsa, sorununuz antivirüs kaynaklı olamaz. Alternatif metodları deneyebilirsiniz.

Batch dosyasını çalıştırdığınızda WinDivert dosyaları için uyarı vermiyorsa, sorununuz antivirüs kaynaklı olamaz. Alternatif metodları deneyebilirsiniz.
Superonline alternatif yöntemlerini denedim işe yaramadılar.

Superonline alternatif yöntemlerini denedim işe yaramadılar.
Sizinkine benzer sorun yaşayan diğer arkadaşlara tavsiye ettiğim çözüm yollarını da deneyebilirsiniz ancak ucu açık bir problem olduğundan net bir çözüm bulamıyoruz.

@cagritaskn hocam belirttiğiniz goodbyedpi turkey versiyonunu kurduktan sonra kullanımımda bir sorun olmadı fakat kurulumun ardından siliniyormu diye kontrol etmek istedim ve sildim ardından bilgisayara restart attıktan sonra download hızımda düşüş ve ping değerlerimde uç noktada artış gördüm, ne yaptıysam da düzelmiyor. bunun bir çözümü varmıdır var ise yardımınız olabilir ise iletişime geçebilirmiyiz.

Hocam service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırdıktan ve tamamladıktan sonra bilgisayarınızı yazılımı hiç indirmemiş ve kurmamış hale getiriyorsunuz.
Ping değerinizdeki artış veya benzeri sorunlar başka sebeplerden kaynaklanıyor olmalı.
Başlat > Arama > Kaynak İzleyicisi (ya da Çalıştır'ı açıp "resmon" yazıp çalıştırarak erişebilirsiniz) yolunu izleyerek açılan pencerede yukarıdaki sekmelerden Ağ kısmına gelin. Aşağıdaki listenin üst kısmındaki çubukta sağ tarafta bulunan Toplam yazısının üzerine tıklayarak büyükten küçüğe sıralanmasını sağlayın. Ardından burada en yüksek veri kullanımı sağlayan uygulamaların isimlerini buraya cevap olarak yazın yardımcı olmaya çalışayım.

Dediğiğniz gibi indirdim yenidien başlattım Discord erişim sağlamadı
D-Smart internet kullanıyorum Ethernet Windows 10

Dediğiğniz gibi indirdim yenidien başlattım Discord erişim sağlamadı
D-Smart internet kullanıyorum Ethernet Windows 10
Daha detaylı anlatabilir misiniz sorununuzu ?
Örneğin diğer sitelere erişim sağlandı mı ya da uygulamadan giremeyip siteden girme gibi bir durum var mı ya da bir hata aldınız mı kurulum sırasında vs.

Hocam aynen dediğiniz gibi oldu Discord'un web sitesi dahil her yasaklı siteye girebiliyorum ama Discord'un uygulaması açılmıyor sağlayıcım Superonline fiber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…