Rehber Discord'a VPN'siz Giriş ( GoodbyeDPI - Türkiye Versiyonu )

Hocam program çalışmasına rağmen services.msc'de gözükmüyor, bir ayar çekmem lazım çekemiyorum o yüzden. Çözümü nedir?
Hocam turkey_dnsredir.cmd isimli batch dosyası (.cmd dosyasını açtığınızda gelen siyah ekran) ile çalıştırırsanız tek seferlik çalıştırmış oluyorsunuz.
Bunun yerine service_install_dnsredir_turkey.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırıp direktifleri takip ederek hizmeti kurabilirsiniz.

1729940163815.png

Hocam Türk Telekom fiber kullanıyorum, turkey_dnsredir. CMD açtım ve hiçbir sitede erişim engeli kalkmadı. Ayrıca internette yavaşladı bayağı.

Eki Görüntüle 2337377

Hocam Türk Telekom fiber kullanıyorum, turkey_dnsredir. CMD açtım ve hiçbir sitede erişim engeli kalkmadı. Ayrıca internette yavaşladı bayağı.
Hocam fiber tarifelerde bu sorun oluşuyor sanırım sebebini çözemiyoruz. Şimdilik yalnızca Superonline Alternatif Yöntemleri başlığı altındaki yöntemleri denemenizi tavsiye edebilirim.

Hocam ilk kez karşılaştım Turktelekomda bağlanmama sorunu ile. Alternatif metodu deneyip, bu çalışmazsa;
Bir de batch dosyası ile değil de service_*.cmd dosyaları aracılığıyla hizmeti kurup deneyerek sonucunu yazabilir misiniz ?
Not: DNS'inizi el ile denetim masası veya farklı bir yerden değiştirmenize gerek yok, cmd dosyalarında varsayılan olarak Yandex DNS kullanılıyor zaten.
hocam kusura bakmayın çok geç cevap veriyorum. superonline alternative ile kullanıyorum şuan sorunsuz, tek kusuru arada kaspersky tehdit algılayıp uğraştırıyor

hocam kusura bakmayın çok geç cevap veriyorum. superonline alternative ile kullanıyorum şuan sorunsuz, tek kusuru arada kaspersky tehdit algılayıp uğraştırıyor
Hocam umarım faydasını görürsünüz.
Bahsettiğiniz sorundan kurtulmak için .zip dosyasını çıkarttığınız klasörü Kaspersky'e dışlama olarak ekleyebilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için: Kaspersky Destek Makalesi

O kadar yol denedim, GoodByeDPI'ı da denedim, hiçbiri çalışmadı. Elinize sağlık, başarıyla çalıştı!

Bunu modeme uygulamanın yolu var mı?

Neler ile uğraşıyoruz.

Superonline'da sorunsuz çalışıyor, emeğinize sağlık :)

Hocam nasıl yaptınız? Buradaki her şeyi denedim ama bir şeyi eksik yapıyorum galiba olmuyor.
Neler ile uğraşıyoruz.

Hocam bu mesajı service_remove. CMD çalıştırdığınızda alıyorsanız hizmeti zaten kurmamış demektir.

Öncelikle service_remove. CMD dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır'a tıklayın.
Ardından not defteri uygulaması ile service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline. CMD dosyasını açın (service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline. CMD dosyasına sağ tıklayıp düzenle seçeneğine tıklayarak düzenleyebilirsiniz.)

Ardından bu belgenin içindeki tüm yazıları silip bu kodu yapıştırın:
C:
@ECHO OFF.
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)

echo Press any key...
pause.
sc stop "GoodbyeDPI"
sc delete "GoodbyeDPI"
sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" --set-ttl 3
sc description "GoodbyeDPI" "DNS Forcer."

POPD

Daha sonra CTRL+s veya dosya>kaydet ile kaydedip ardından kaydettiğiniz service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline. CMD dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır'a basın. Bunu yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatarak Win+r tuşu ile çalıştır'ı açıp services.msc yazarak çalıştır'a basın.
Daha sonra GoodbyeDPI hizmetini listeden bulup sağ tıklatın. Eğer "başlat" seçeneği varsa ona tıklayın eğer yoksa zaten otomatik olarak başlatılmış demektir (normal şartlarda zaten otomatik olarak başlat seçeneği aktif olmalı).

Bunları yaptığınızda bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bildirin yardımcı olmaya çalışayım.

Bu şekilde düzenledikten sonra service_install_dnsredir_turkey. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırdığınızda bir hata alıyor musunuz, hizmeti kontrol ettiğinizde yüklü ve çalışıyor olarak görünüyor mu?
WARP yüklü ancak çalışır halde değilse etki etmemesi gerekli ancak WARP uygulamasını kaldırıp denemenizde fayda olabilir.
Eğer bu da işinize yaramazsa global versiyonu indirip diğer versiyonlarını deneyebilirsiniz. Ancak spesifik bir hata alırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

İlk başta anlattığınız gibi yaptım ama Win + r tuşu ile çalıştır'ı açıp services.msc yazarak açtığımda listede GoodbyeDPI hizmeti yok maalesef.

1730131017410.png

Bu şekilde gözüküyor. Superonline fiberden kaynaklı tek tek dediklerinizi yaptım. Bir şeyi eksik ya da yanlış yapıyorum sanırım ama neyi çözemedim. Sıfırdan yapmak işe yarar mı? Geri yükleme noktası oluşturmuştum. Bir kere de şaşırt Superonline'ya :D
Güncelleme:

1730131216787.png

Bu şekilde kaldı son 10 dakikadır böyle.

Son düzenleme:
Neler ile uğraşıyoruz.

Hocam nasıl yaptınız? Buradaki her şeyi denedim ama bir şeyi eksik yapıyorum galiba olmuyor.
Neler ile uğraşıyoruz.

İlk başta anlattığınız gibi yaptım ama Win + r tuşu ile çalıştır'ı açıp services.msc yazarak açtığımda listede GoodbyeDPI hizmeti yok maalesef.

Eki Görüntüle 2339228

Bu şekilde gözüküyor. Superonline fiberden kaynaklı tek tek dediklerinizi yaptım. Bir şeyi eksik ya da yanlış yapıyorum sanırım ama neyi çözemedim. Sıfırdan yapmak işe yarar mı? Geri yükleme noktası oluşturmuştum. Bir kere de şaşırt Superonline'ya :D
Güncelleme:

Eki Görüntüle 2339231

Bu şekilde kaldı son 10 dakikadır böyle.
Hocam denemekte fayda var tabii ama çözüme ulaştırır mı bilemiyorum. Bir çözüm bulursam yanıtlayacağım.

O kadar yol denedim, GoodByeDPI'ı da denedim, hiçbiri çalışmadı. Elinize sağlık, başarıyla çalıştı!

Bunu modeme uygulamanın yolu var mı?
Hocam bu uygulama şuan için yalnızca Windows için çalışmakta, Android için portları yapılmış (ByeDPI) gibi ancak iOS için maalesef çalışmıyor.
Dolayısıyla bu yazılımı modeme yüklemek şuan için mümkün değil, ancak farklı yazılımlar modlu firmwareler ile mümkün olabilir. Ne yazık ki modemler için firmware yazacak/düzenleyecek kadar bilgim yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı