Discord'a VPN'siz girmenin yolu var mı?

Biraz uğraştıracak ama işe yarayan bir yöntem.
Türkiye'deki bazı ISS'ler WARP'ı bile engelliyor paketleri gizlemek gerekiyor GoodbyeDPI kullanmak gerekli.

1. DNS ayarlarınızın 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptığınızdan emin olun.
  2. GoodbyeDPI indirin.
    Link:
  3. Eğer Superonline kullanmıyorsanız 2_any_country_dnsredir dosyasını yönetici olarak çalıştırarak Discord'a girebilmeniz lazım.Eki Görüntüle 2330236
  4. Eğer Superonline kullanıyorsanız veya 2_any_country_dnsredir çalışmadıysa önce service_remove'u çalıştırıp servisleri kaldırın.
  5. Yeni metin belgesi oluşturup içerisine şu kodu yapıştırın.
  6. Bash:
    @ECHO OFF.
    PUSHD "%~dp0"
    set _arch=x86
    IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
    IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
    PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe --set-ttl 3

POPD.
    POPD
  7. Dosyayı metin belgesi olarak değil tüm dosyalar şeklinde "dnsdiscord.CMD" uzantısıyla kaydedin.Eki Görüntüle 2330244
  8. Oluşturduğunuz "dnsdiscord.CMD" dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
Düzeltme:
  1. Program Discord'a girerken arka planda açık kalmak zorunda.
  2. Bu yöntem internet hızı problemleri veya ping sorunu yaşatmaz.

Gönderdiğiniz dosyayı indirdim. Dediğiniz gibi Discord'a giriyor fakat arka planda mining yapıyor. Kaldırmak isterseniz bilgisayarınızı kapat aç yapıp açılır açılmaz dosyayı silmek. Aksi takdirde silinmiyor bunu silmek için neredeyse bir günümü harcadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google'ın 8.8.8.8 DNS'ini kullanıyorum. Siteye giriyor bazen girmediğinde ise art arda F5 atınca birince refreshlerken erişim sağladığımı fark ediyorum. Biraz ya tutarsa hesabı çalışıyor ama işimi çoğu zaman çok rahat görüyor. (kesin aşma yöntemi değildir ama olursa işinizi görür)

Google'ın 8.8.8.8 DNS'ini kullanıyorum. Siteye giriyor bazen girmediğinde ise art arda F5 atınca birince refreshlerken erişim sağladığımı fark ediyorum. Biraz ya tutarsa hesabı çalışıyor ama işimi çoğu zaman çok rahat görüyor. (kesin aşma yöntemi değildir ama olursa işinizi görür)
ücretli dimi hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı