Çözüldü Discord'a VPN'siz nasıl girilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

t4lhatil67

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf a15 2024 , ryzen 9 8945 h , rtx 4070 140 w ,16 gb ddr5 5600 mhz
Discord'a nasıl VPN'siz giriş yapılır yardımcı olur musunuz?

Çözüm
GoodbyeDPI kullanabilirsiniz:
WARP kullanabilirsin uygulamayı indirip ayarlardan 1.1.1.1'i seçip yapabilirsin ping sorunuda yaşatmaz. Nasıl çalıştığını hatırlamıyorum ama açıklaması bu: WARP'ın VPN'lerden farkı, yerinizi (IP adresinizi) başka bir ülkede gibi göstermek amacıyla tasarlanmamış olmasıdır. Yani, klasik bir VPN gibi sizi başka bir ülkede gibi göstermeye odaklanmaz. Bunun yerine, internet bağlantınızı şifreleyerek güvenliği artırır ve hızınızı optimize edebilir.

Artı -1 Eksi
Çözüm

Benim GitHub hakkında bilgim yok içindeki programlar güvenilir mi oluyor bilgin var mı o konuda.

Yok hocam ben zaten nasıl giriş yapacağımı biliyorum sadece GitHub hakkında bilgi almak istemiştim teşekkür ederim.
Rica ederim, dediğim gibi Çağrı hocamın rehberine bakarak kolaylıkla açıp Discord'a giriş sağlayabilirsiniz. Çözüm olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. İyi günler dilerim.

Rica ederim, dediğim gibi Çağrı hocamın rehberine bakarak kolaylıkla açıp Discord'a giriş sağlayabilirsiniz. Çözüm olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. İyi günler dilerim.

Reis forumda yeniyim, çağrı hocam sağ olsun hallettim. Nasıl çözüm olarak işaretliyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'a nasıl VPN'siz giriş yapılır yardımcı olur musunuz?

Hocam ben böyle WARP falan denedim beceremedim eskiden Opera'yla giriyorduk fixlendi oda eti bağlanıyor da kalıyor ben şu an Chrome eklentilerine girin veevpn olması lazım yazarsanız çıkar eklenti olarak ayarlayın bedava zaten açarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı