Discord'a VPN'siz ve GoodbyeDPI'sız girmenin yolu var mı?

diegobrando

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Discord'a VPN'siz ve DPI'siz girmek istiyorum çünkü Kaspersky kullanıyorum ve Kaspersky, GoodbyeDPI'ı virüs olarak algılıyor. Yoksaymama rağmen virüs olarak algılayıp siliyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Anladım hocam saolun sanırım kaspersky'ı iade edeceğim yeni almıştım zaten.

Arkadaşlar da demiş zaten bunlar hep iss kaynaklı. (iss demeye bin şahit de neyde) Tarayıcı üzerinden giriyorsan, Google güvenli dns var veya vpn uzantısı kullanarak girebilirsin ben öyle yapıyorum.

Arkadaşlar da demiş zaten bunlar hep iss kaynaklı. (iss demeye bin şahit de neyde) Tarayıcı üzerinden giriyorsan, Google güvenli dns var veya vpn uzantısı kullanarak girebilirsin ben öyle yapıyorum.
Hocam güvenli dns'i denedim ama yine nafile saolun yine de yardımcı olduğunuz için.

Anladım hocam sağ olun sanırım Kaspersky'ı iade edeceğim yeni almıştım zaten.

WARP için VPN diyorum ama kendi sitelerinde bu belirtilmiyor. (bulamadım)
Sadece kendi sitelerinde VPN'den daha iyi demekte.
Kendi deneyimlerim üzerinde WARP, VPN olarak algılanıyor.
Bilgisayarda tespit edemedim ama mobilde WARP direkt VPN olarak algılanıyor.
Bilgisayarda VPN kurma işlerine hakim değilim.

Size şöyle diyeyim, ülkemizde Roblox yasaklanana kadar ülkemizdekiler de VPN olarak bahsediyordu. Roblox yasaklanınca, bazı tabiri caizse akıl yoksunları çıktı "VPN'si̇z Roblox'A GİRDİM" diye içerikler yaparak "WARP VPN değil DNS sağlayıcısı" diyerek VPN olmadığını lanse ettiler. Ne kadar inkar eden olsa da WARP VPN'dir.
Sonra aklınız karışmasın diye not etmek istedim.

Araştırdım ve evet benim ilk metinde dediğim gibi WARP, 1.1.1.1 üzerine bir VPN hizmeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…