Discord'a GoodbyeDPI'sız nasıl girilebilir?

Darfind

Decapat
Daha fazla  
Diğer uygulamaları etkilemeyecek, sadece Discord'u etkileyecek, ping çıkarmayacak bir uygulama var mıdır? GoodbyeDPI virüsmüş galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi, Discord ve Roblox'ta çıkar ama hissedilmeyecek derecede az olur. İkinci olarak tam emin olmamakla beraber büyük ihtimal başka sitelere etki etmiyor, sadece yasaklı siteler.

Tamamdır bir rehber vs. var mıdır, Türk versiyonunun nasıl kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konuda öyle görmüştüm ayrıca içinde olan dosyayı önceden helloredservice kullanıyordum açıklamasında Bitcoin adresi vardı GoodbyeDPI'ın dosyalarındada onu buldum konuda mining falan var demişlerdi.

VirusTotal sonuçlarında da virüs olarak çıkıyormuş.

WinDivert.sys bu dosyadan bahsediyorum bir türlü silinmiyordu açıklamasında Bitcoin adresi vs. yazıyordu bu virüs değil mi?
Dostum senin dediğin şey False-Positive. False-Positive virüs değildir.
False-Positive genel bir terimdir, ben bugün tehdit avcısı programlar için kullanılan anlamını anlatacağım.

Bazı kullanıcılar testlerini yapıyor ve raporu bizimle paylaşıyor, False-Positive cevabını alınca bazen bunun ne anlama geldiğini bilmiyor.

False-Positive; Anti-Virüs yazılımları 3 farklı ayrım yapar, bu ayrımlar;

Zararlı: Malware

Şüpheli: Suspicious

Zararsız: Clean

Bu üç başlıkta arama yapmakla görevli Anti-Virüs zararsız yazılımı zararlı sanıp "malware" olarak işaretlerse false-positive olmuş olur.

Yani; X-Y-Z, X = C. AV; X = M

Basit anlatım: 10 adet yumurta aldınız, poşetin içerisindeki yumurtaların kırık olup olmadığını kontrol ederken gözünüze kırık bir yumurta çarptı ve kırık olduğu kanısına vardınız. Poşeti açtığınız zaman yumurtanın aslında kırık olmadığını öğrenmeniz durumudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı