Discord'da 13.44'te hacker mesajı geldi

rüzgar nar

Femtopat
Katılım
9 Kasım 2023
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bana bilmediğim bir adam bir sunucudan gelmiş ve şu mesajı yazmış.

Acıl durum duyurusu: Bunu bulunduğunuz tüm sunuculara gönderin çünkü önemli. Bert'dan gelen arkadaşlık isteğini kabul etmeyin. O bir hacker/tecavüzcü. arkadaş listenizdeki herkese söyleyin, çünkü listenizdeki biri onu eklerse o da listenizde olacaktır. PC'nizin IP adresini ve adresini bulacaklar, bu nedenle bu mesajı kopyalayıp mümkün olan her yere yapıştırın. Rastgele Discord kullanıcılarına arkadaşlık istekleri göndererek ortalıkta dolaşıyor ve isteklerini kabul edenler, hesaplarının ve IP adreslerinin kendisine açıklandığını görecek. Haberi yayın ve mümkün olduğu kadar çok Discord sunucusuna gönderin. Bu kullanıcıyı görürseniz arkadaşlık isteğini kabul etmeyin ve hemen bildirin. Yukarıdaki mesajın farklı sunuculara gönderilmesi gerekiyor, bu yüzden burada da yayınlıyoruz, bu kullanıcılara dikkat edin, çünkü Discord güvenli bir yer değil.

Yazmış ama ben inanmıyorum çünkü Discord'un güvenlik sistemi güçlüdür ve ipinizi bulmak neredeyse imkansızdır bulurlarsa Discord ipinizi bulurlar.
Anca panel gibi şeyler kullanırsalar bulurlar o da siber suça girer ama yine de gerçek mi merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıldır dolanıyor bu mesaj Discord üzerinden. Bu tür şeylere inanmayın. Discord tehlikeli bir şey olursa doğrulanmış rozeti ile birlikte size mesaj atıyor zaten.

Örnek:
IMG_20240401_140539.jpg
 
IP adresini veya PC'ni öğrense ne olacak bomboş veri almış olur isteyene IP'mi verebilirim dinamik IP zaten.
PC'mde A520M a Pro anakartı kullanıyor bunu da söyleyeyim sizden öğrenebilecek veriler bu kadarmış hocam gördüğünüz üzeri.
Yani engelleyip kayde almayın mesajı.
 

Geri
Yukarı