Discord'da arkadaş olmayan biriyle olan mesajlara erişilebilir mi?

Herkese merhaba. Discord'da yaklaşık olarak 1 sene önce konuştuğum biriyle olan mesajlaşmamı arıyorum. Direkt mesajlar kısmından çarpıya basarak çok eskiden silmiştim, fakat öyle yapınca bildiğiniz üzere mesajlarınız silinmiyor sadece o sekmeden kaldırılıyor. Bu kişi şimdi beni arkadaşlıktan çıkarmış (veya hesabını silmiş), ismiyle ilgili bir şey hatırlamıyorum. Acaba bu tarz mesajlarıma ulaşabilmemin bir yolu var mı? Biraz acil ve önemli teşekkür ederim yardımlar için.

CTRL k yapip nickini girebilirsiniz oradan bir ihtimal bulunur.

Hocam ilki biraz illegal ban riski var YouTube'da videolar mevcut. 2. olanda dosyanın içinde bulursunuz ben daha önce denedim.
Hocam dosya geldi, beklediğimden çok daha hızlı oldu. Uzun uğraşlar sonucunda aradığım sohbete ulaşabildim. Karşı kişi discord hesabını silmiş. Haliylen Discordda aratınca çıkmıyor, deleted userlara da mesaj atılmıyor. Onun bana attığı mesajlar dosyada gözükmüyor, bu dme discorddan ulaşmanın yolunu biliyor musunuz acaba?

Hocam dosya geldi, beklediğimden çok daha hızlı oldu. Uzun uğraşlar sonucunda aradığım sohbete ulaşabildim. Karşı kişi Discord hesabını silmiş. Haliylen Discord'da aratınca çıkmıyor, deleted userlara da mesaj atılmıyor. Onun bana attığı mesajlar dosyada gözükmüyor, bu dme Discord'dan ulaşmanın yolunu biliyor musunuz acaba?

Hocam hesabı sildiyse ulaşamazsınız gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı