Çözüldü Discord'da Authenticator'lü hesabımı kaybettim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xafy Fire

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşım Malatya'daki depremden sonra Manisa'ya gitti. Bilgisayarı Malatya'da kaldı ondan sonra telefonunu değişip eskisini satınca hesabı gitti authenticator'ü unutup şifresini değişince hesabını tamamen kaybetti. Token ile yapabiliriz diye düşünüyorum ama karşı taraftaki token nasıl çalınır bilmiyorum nasıl yapabilirim?

Çözüm
Arkadaşımın amacı silmek değilmiş. Şu an kullandığımız sunucunun sahibi o yani sahipliği yan hesabına atmamız bile yetermiş onun için.
Sunucu sahipliğini discord desteğe gerekli bilgileri verdiğinizde yan hesabınıza aktarabiliyorsunuz kendim yaptım. Sunucunuzda en az 100 kişi olması gerekiyor.
Maalesef alamıyorsun aynisini bende yaşadım. Araya Google auth(benimki google idi)girdiği için biz bir şey yapamayız dediler.

Maalesef alamıyorsun aynisini bende yaşadım. Araya Google girdiği için biz bir şey yapamayız dediler.

Python üzerinden kurtarma kodu spamı gibi şeyler yaparsak bulma ihtimali olur mu tabii Python yazmayı bilmiyorum ama.

Python üzerinden kurtarma kodu spamı gibi şeyler yaparsak bulma ihtimali olur mu tabii Python yazmayı bilmiyorum ama.

Onu bilemem. Bu arada ben mail ile iletişime gectim,
Hesap silme işlemi başlatiyorsun 15 gun sonra ayni maille tekrardan açabilmek için.

Onu bilemem. Bu arada ben mail ile iletişime gectim, hesap silme işlemi başlatiyorsun 15 gun sonra ayni maille tekrardan açabilmek için.

Arkadaşımın amacı silmek değilmiş. Şu an kullandığımız sunucunun sahibi o yani sahipliği yan hesabına atmamız bile yetermiş onun için.

Yok ondan demedim, destekle iletişime geçip yapabileceğin tek şey hesap silmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucu sahipliğini discord desteğe gerekli bilgileri verdiğinizde yan hesabınıza aktarabiliyorsunuz kendim yaptım. Sunucunuzda en az 100 kişi olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hiç iletişime geçmedim bir gidip sorayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…