Çözüldü Discord'da Authenticator'lü hesabımı kaybettim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xafy Fire

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşım Malatya'daki depremden sonra Manisa'ya gitti. Bilgisayarı Malatya'da kaldı ondan sonra telefonunu değişip eskisini satınca hesabı gitti authenticator'ü unutup şifresini değişince hesabını tamamen kaybetti. Token ile yapabiliriz diye düşünüyorum ama karşı taraftaki token nasıl çalınır bilmiyorum nasıl yapabilirim?

Çözüm
Arkadaşımın amacı silmek değilmiş. Şu an kullandığımız sunucunun sahibi o yani sahipliği yan hesabına atmamız bile yetermiş onun için.
Sunucu sahipliğini discord desteğe gerekli bilgileri verdiğinizde yan hesabınıza aktarabiliyorsunuz kendim yaptım. Sunucunuzda en az 100 kişi olması gerekiyor.
Arkadaşımın amacı silmek değilmiş. Şu an kullandığımız sunucunun sahibi o yani sahipliği yan hesabına atmamız bile yetermiş onun için.
Sunucu sahipliğini discord desteğe gerekli bilgileri verdiğinizde yan hesabınıza aktarabiliyorsunuz kendim yaptım. Sunucunuzda en az 100 kişi olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sunucu sahipliğini Discord desteğe gerekli bilgileri verdiğinizde yan hesabınıza aktarabiliyorsunuz kendim yaptım. Sunucunuzda en az 100 kişi olması gerekiyor. Sunucunuzda 100 kişi yoksa internetteki sitelerden (10 TL'ydi sanırım) 100 offline kullanıcı alabilirsiniz.

Hiç iletişime geçmedim bir gidip sorayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı