SeanStrickland
Hectopat
Postahaneye gidip bounty boardi temizlemeniz lazım.Hocam, aynı durum benim de başıma geldi beni arıyorlar nasıl kurtuldunuz adamlara ne demem lazım?
Postahaneye gidip bounty boardi temizlemeniz lazım.Hocam, aynı durum benim de başıma geldi beni arıyorlar nasıl kurtuldunuz adamlara ne demem lazım?
E-Devlet olayını bliyorum ama sadece adım var onun da soyadım yok nasıl bulabiliyorlar bunu düşündükçe korkuyorum.e-Devlet'in hacklendiğini biliyor musunuz hocam? Adam sizin T.C'nizi ne yapsın ki. Benim bildiğim tek işe yarar T.C hastanede sıra ve giriş yapmak için.
Hakkında sirket açıp borç alabilirler.E-Devlet olayını bliyorum ama sadece adım var onun da soyadım yok nasıl bulabiliyorlar bunu düşündükçe korkuyorum.
Psikatriste gitmesi lazım troll değilse.Olm gitsene psikoloğa valla delireceksin yakında. Neyse gitme ya da konuların eğlenceli oluyor.
e-Devlet olayını bliyorum ama sadece adım var onun da soyadım yok nasıl bulabiliyorlar bunu düşündükçe korkuyorum.
Taklaya getiririm sizi de hocam. Benim ismimi de verebilirsin.Hocam, aynı durum benim de başıma geldi beni arıyorlar nasıl kurtuldunuz adamlara ne demem lazım?
Bunu aileme dalga geçmeyecekleri şekilde anlatmayı başarırsam gidicemOlm gitsene psikoloğa valla delireceksin yakında. Neyse gitme ya da konuların eğlenceli oluyor.
Linke tıklamadım işte ondan merak ediyorum ben deKorkmayın hocamlink verip veya IP falandan buluyordular (ben nereden bileyim) éğer bunlara kafaya takarsan bırak yaşamayı 2 adım atamazsın hocam.
Hocam, dedim onlar beni taklaya getirdi senin ismini verdim onu da taklaya getireceğiz dediler.Taklaya getiririm sizi de hocam. Benim ismimi de verebilirsin.
Bu adamla bir bağlantım yoktur. Hiçbir şekilde tanımıyorum hayatımda hiç görmedim. Bu arkadaş benim ismimi kullanarak benden habersiz hareketlerde bulunmuştur.Hocam, dedim onlar beni taklaya getirdi senin ismini verdim onu da taklaya getireceğiz dediler.
Ya hocam gayet iyi bir adamsınız bu dalga geçmeleri aldırış etmeyin. Böyle her adamı psikoloğa gönderseydik buraya ne gerek vardı?Bunu aileme dalga geçmeyecekleri şekilde anlatmayı başarırsam gidicem
Linke tıklamadım işte ondan merak ediyorum ben de
Hocam, burada mı terapi vereceğizYa hocam gayet iyi bir adamsınız bu dalga geçmeleri aldırış etmeyin. Böyle her adamı psikoloğa gönderseydik buraya ne gerek vardı?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.