Discord'da birine sövüp şikayet yedim

Arkadaşlar TCK'da maddesi olan bir olay için hiçbir şey olmaz demek saçmalıktır. En fazla dersiniz ki; bir şey olması çok düşük bir ihtimal. Ama hiçbir şey olmaz diyemezsiniz.
 
Öncelikle ben şuana kadar internet üzerinde hiç bir yasal işlem için Discord'un log kayıtlarını verdiğini görmedim. Ayrıca Cimer'e şikayet etse bile bu işin dava boyutu var ve kimsenin "aa bana küfür edilmiş hemen şuna dava açayım, avukat ücretini, diğer masrafları falan öderim ama sıkıntı yok" kafasına olacağını hiç düşünmüyorum hele ki bu durumda. İnsanların değer verdiği şeylere ağır ithamda bulunmadıysanız hiç kimsenin kafası böyle bir şey esmez, hadi esti diyelim mesajı sildiyseniz Discord'un logları vermesi çok düşük bir ihtimal. Hadi tamam Discord'da logları verdi e sonra? Küfür ettiğiniz belli diyelim IP'de bulundu sıkıntı yok, o IP'yi ve hesabı sadece sizin kullandığınızı nereden bilecekler? Evin internetine bağlı kaç kişi var, belki kardeşin var belki arkadaşın var o etti? Bilgisayar'ın hacklendi belki? Çok ihtimal var, kolay kolay kanıtlanacak bir şey değil.
 
1. dava açma işlemleri ücretsiz 2. onlar bulunuyor işte bunun için karakola gitmiş sence onu nasıl bulmuşlar madem dediğin gibi imkansızsa? @350070
Sen her gördüğün şeye inanırsan hayatın boyunca işi zor cidden. Biraz çevrende ki şeylerin üstüne fikir koymayı dene, bilgin yoksa goggle falan aç. Ayrıca tarayıcına "dava açmak ne kadar masraflı?" gibi bir cümle yazarsan zaten 0 para ile işinin görülmeyeceğini anlarsın.
 
1. dava açma işlemleri ücretsiz 2. onlar bulunuyor işte bunun için karakola gitmiş sence onu nasıl bulmuşlar madem dediğin gibi imkansızsa? @350070

3. ayrıca zaten bunun için aynı IP adresinden internet kullananllar hepsi araştırılıyor sorguya çekiliyor zaten.
Burada bir çocuk küfür edmişti. IP'sini, okulunu, evini falan hep tespit etmişlerdi ya.
 
Hiç birini hakaret için CİMER'e şikayet etmemiş üyeler gelmişler burada ilgilenmezler bir şey olmaz diyorlar.

Şikayet ettim hiçbir şey yapmıyorlar arkadaşlar sanalda Allah'a sövenleride şikayet ettim Atatürk'e sövenleride şikayet ettim hiçbir şey yapmıyorlar konu sahibinin sıkıntı etmesine gerek yok.
 
Aga sen Allah rızası için artık tartışmaya girme Discord loglari ayrıdır gözünü seveyim saat 5 oldu bilgi de yok konuşuyoruz hala.

Aynen senin bir davan yüzünden Discord tabii efendim hemen verelim diyecek değil mi ayrıca verse bile gene kanitlanamaz yukarıda yazıyor zaten öyle olsaydı tek akıllı sizsiniz.

Kanka ben çok kişi şikayet ettim adam DM'den sebepsiz yere Allah'a sövdü ID'sini aldım öyle bile şikayet ettim hiçbir şey olmuyor kimse anlamıyor bunu ama cidden hiçbir şey yapmıyorlar.
 
Yanlış hatırlamıyorsam okulların başladığı zamanlarda tam bir tarih veremiyorum çünkü tam hatırlamıyorum sadece okulların açıldığı zamanlarda olduğunu hatırlıyorum.
 

Geri
Yukarı