Arkadaşlar sadece CS2'de oluyor bu sorun. Sistemim de yeterli. Sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar sadece CS2'de oluyor bu sorun. Sistemim de yeterli. Sebebi ne olabilir?
Nitro olmasına rağmen böyle oluyor.Hocam malum Discord biraz P2W olduğu için daha iyi FPS ve görüntü için Nitro almanız gerek.
Nitro olmasına rağmen böyle oluyor.
Başka bir uygulamaya gecmek yerine yaşadığım sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum. Sırf bir oyun yüzünden uygulama değişmeye gerek yok.Başka bir uygulamada yayın açmayı deneyebilirsin istersen sadece CS2'de oluyorsa.
Kapalıydı, şimdi açıp öyle deneyeceğim. Muhtemelen bu da çözmez ama.Donanım ivmesiyle alaklı olabiliyor. Donanım ivmesi açık mı?
Discord ayarları > gelişmiş > donanım ivmesi.
Başka bir uygulamaya gecmek yerine yaşadığım sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum. Sırf bir oyun yüzünden uygulama değişmeye gerek yok.
Kapalıydı, şimdi açıp öyle deneyeceğim. Muhtemelen bu da çözmez ama.
Çözülmedi maalesef. Bu sorunu yaşamadan önce CS2'de düşük FPS aldığım için birkaç ayarla oynamıştım.Başka bir konuda çözüldüğünü okudum. İşe yarayabilir.
Ekran 1 de çözmüyor maalesef. Format deneyeceğim sanırım.Yayını CS 2 göstererek değil de ekran 1'i seçip yap bende de öyle sorun vardı böyle yaptığımda bir nebze düzeliyor ama net çözüm galiba format Black Desert da yayin acarken 5FPS bile olmazdi format attim şimdi nitrosuz akıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.