Discord'da dolandırıldım

Adı üstünde "dolandırıcı" burada senin kanıp kanmaman devreye giriyor. Sen kanmazsan o seni nasıl dolandıracak? Yakınım olsa buradan neden yazayım dostum bu nasıl bir mantık? Gidip kendisiyle konuşurum.

Tamam arkadas hata yapip kanmış. Kandigi icin sen haksizsin karsi taraf hakli demek ne kadar doğru? Sizin mantiginiza bakilirsa sülün osmanda suçsuz olmuyor mu?

Yakininizmi sorusunu yazdiginiz cevabin adeta dolandiriciyi savunuyor gibi durmasina ithafen mecazi olarak yazdim.

Tamam arkadas hata yapip kanmış. Kandigi icin sen haksizsin karsi taraf hakli demek ne kadar doğru? Sizin mantiginiza bakilirsa sülün osmanda suçsuz olmuyor mu?

Yakininizmi sorusunu yazdiginiz cevabin adeta dolandiriciyi savunuyor gibi durmasina ithafen mecazi olarak yazdim.
Doğru değil ama hangi yılda yaşıyoruz? Eskiden olsa neyse fakat artık böyle şeylere kanılmaması gerekiyor. Karşı taraf haklı diye bir şey söylemedim, sadece böyle bir duruma kanman saçma demek istiyorum. Sen kandıktan sonra karşı tarafta tabii ki öyle yapacak.

2025'e geçtik, bu tarz dolandırılma olayları basit bir şeye dönüştü artık. Kusura bakma ama suç sende, karşı tarafta değil.
Sen konu sahibini dolandıran şahıs falan mısın? 😂

Online item alışverişi yaparken itemsatış aracılığıyla yapınız dikkat ordanda dolandırabiliyolar ama şikayet etme hakkınız var. Discord log vermediği için kapandı dava etsenizde bulma ihtimaliniz düşük belki o iban sayesinde kişiyi bulabilirsiniz bir bankayla iletişime geçin.

Online item alışverişi yaparken itemsatış aracılığıyla yapınız dikkat ordanda dolandırabiliyolar ama şikayet etme hakkınız var. Discord log vermediği için kapandı dava etsenizde bulma ihtimaliniz düşük belki o iban sayesinde kişiyi bulabilirsiniz bir bankayla iletişime geçin.
Konu sahibini dolandıran kişiyi burada araman ironik dostum. :D

Aga ben size şöyle söyleyeyim benzer bir durum yaşadım (ciddi) geri almanız mümkün değil çünkü Discord yabancı bir ülkenin ve bir de şu erişim engeli bozar kısaca geçmiş olsun.

Bu yüzden yasaklandı Discord işte. Kimse birşey yapmaz.

Evet, onay sistemi var dolandırılma ihtimalin yok gibi birşey yani. Discord kullanacağınıza ItemSatış kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı