Discord'da kişisel bilgilerim paylaşıldı

Arkadaşlar biriyle konusuyordum. Arkadas falan olduk. Sonra işte ismimi soyismimi ve yaşadığım yeri biliyordu. Sadece bir sabah kalktım işte bana soyağacımı atmış. Acaba isimlerden hariç T.C. bilgileri vesaire bulmuş mudur? Nasıl bulmuş olabilir? Fikri olan var mı?
morgan adında bir bot var. o bot ad soyad ile bulunabiliyor. öyle bulmuştur. o bota hep dava açılıyor falan filan, ama yeniden direniyorlar hep. Sen de dava aç.

Arkadaşlar biriyle konusuyordum. Arkadas falan olduk. Sonra işte ismimi soyismimi ve yaşadığım yeri biliyordu. Sadece bir sabah kalktım işte bana soyağacımı atmış. Acaba isimlerden hariç T.C. Bilgileri vesaire bulmuş mudur? Nasıl bulmuş olabilir? Fikri olan var mı?

Kanka atatv44'tendir adam yapacak bir şey yok zaten 2015'te Mernis'in bütün dataları sızdırıldı yani ad soyad yazınca hepimizin T.C. kimlik, vesikalık, doğum tarihi, adres, anne baba T.C. kimlik gibi şeyler çıkıyor bu yüzden. Discord'da kimseye güvenip bilgilerini verme ve kendine iyi bak.

Bunları yapan 12-13 yaşında çocuklar hep fazla takmamak lazim ki sahten o bilgilerle hiçbir şey yapamazlar. (ama o bilgilerle aşı randevusu alınabiliyormuş diye duymuştum ama sanmıyorum gene de korkmanıza gerek yok)

Arkadaşlar biriyle konusuyordum. Arkadas falan olduk. Sonra işte ismimi soyismimi ve yaşadığım yeri biliyordu. Sadece bir sabah kalktım işte bana soyağacımı atmış. Acaba isimlerden hariç T.C. bilgileri vesaire bulmuş mudur? Nasıl bulmuş olabilir? Fikri olan var mı?
Hocam dert etmenize gerek yok, bırakın TC'nizi isterse her şeyinizi bulsun ve aleyhinize kullansın, iz bırakacağı için şikayet etmeniz daha kolay olur. İsim ve soyisim ile soyağacı çıkarılıyor yahu, belirli işlemlerin onayını kendiniz fiziksel olarak onaylıyorsunuz hatta bu durumlar yüzünden. O yuzden sıkıntı yok.

Kendisi roblox ve deprem yardım videoları çekmiş 😀

İsmin ve soy isminle veya teşefon numaran ile hsys, 101m GSM ve mernis sızıntıları yüzünden tüm bilgilerine ulaşılabiliyor lütfen güvenmediğiniz kümseye telefon numaranızı adınızı soy adınızı vermeyin maksimum adınızı verin soy adınız asla vermeyin.

Arkadaşlar biriyle konusuyordum. Arkadas falan olduk. Sonra işte ismimi soyismimi ve yaşadığım yeri biliyordu. Sadece bir sabah kalktım işte bana soyağacımı atmış. Acaba isimlerden hariç T.C. Bilgileri vesaire bulmuş mudur? Nasıl bulmuş olabilir? Fikri olan var mı?

Dava etsen de dava maalesef sonuçlanmaz, delil yetersizliğinden kapanıyor Discord davaları. Çünkü Discord Türk hükümetine bilgi vermiyor.

Hsys sızıntısı datalarını panel yapıp sülaleni sorgulatıyorlar. Kolay zaten pek de şaşırmadım. İhbar edebilirsin en iyi çözüm budur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı