Discord'da panel yolu ile bilgim dağıtılıyor

nacs

Hectopat
Merhaba olay Discord public sunucusunda oluyor. Yayında yanlışlıkla ÖSYM bilgimi gösterdim ve panelim çıkartılıp insanlara inatla dağıtıyor. Bu şahıs kim olduğunu hiçbir türlü bilmiyorum ne yapmam gerekiyor acaba? CİMER'e şikayet yazdım ilgilenmiyorlar bile.

Merhaba olay Discord public sunucusunda oluyor. Yayında yanlışlıkla ÖSYM bilgimi gösterdim ve panelim çıkartılıp insanlara inatla dağıtıyor. Bu şahıs kim olduğunu hiçbir türlü bilmiyorum ne yapmam gerekiyor acaba? CİMER'e şikayet yazdım ilgilenmiyorlar bile.

Hocam bomboş iş hiçbir işlerine yaramayacak bilgiler aynısı benim de başıma geldi rahat olun.

Yayında yanlışlıkla ÖSYM bilgimi gösterdim ve panelim çıkartılıp insanlara inatla dağıtıyor. Bu şahıs kim olduğunu hiçbir türlü bilmiyorum ne yapmam gerekiyor acaba? CİMER'e şikayet yazdım ilgilenmiyorlar bile.
Sadece Cimer yetmez ki, suç duyurusunda bulunmanız daha iyi.

Ve bu arada devlet ilgilenmiyor bu konularla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı