Discord'da saçma bir şekilde hesabın kısıtlanması

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, neredeyse 1 yıl olacak hala hesap kapalı olarak duruyor, bir gün Discord'a girerken hesabıma giremediğimi fark ettim en sonunda bir şekilde açıldı sohbetler yerine ekranıma uyarı geldi ve hesap kısıtlanmaya alınmıştı ve benim yapmadığım bir sebepten ötürüydü 2026 Haziran aylarında ise de açılacağı söyleniyordu çöp gibi destek sistemleri olduğu için de ne benimle ilgilendiler ne de sorunumu çözmeye çalıştılar, asla açmayacağız diye terslediler, ve bugün bir tekrar deneme ile şifremi girdim bu sefer uyarı da gelmedi direkt hesabınız devre dışı yazıyordu. Bunun bir çözümü falan yok mu acaba? Ya da doğru düzgün ulaşabilme gibi.

Klasik Discord işte. yeni hesap açıp devam edin. Nitro üyeliğiniz vb. var mıydı?

Discord'un çok da umurunda olmuyor hocam zamanında hesabım sadece bulunduğum sunucuda ırkçılık yapıldığı için kapatıldı ne yardımcı oldular ne muhatap bulabildim.

Klasik Discord işte. yeni hesap açıp devam edin. Nitro üyeliğiniz vb. var mıydı?
Dostum vardıda daha kapatılmadan önce iptal ettiğim için bitmişti ama önemli olan o değil ki hesabın içindeki bazı şeyler onlar önemliydi benim için zaten yeni hesabım var

Discord'un çok da umurunda olmuyor hocam zamanında hesabım sadece bulunduğum sunucuda ırkçılık yapıldığı için kapatıldı ne yardımcı oldular ne muhatap bulabildim.
Gerçekten copy paste cevap verip geçiyorlar durduk yere hesabımı kapatıp bide terslediler cidden

Dostum vardıda daha kapatılmadan önce iptal ettiğim için bitmişti ama önemli olan o değil ki hesabın içindeki bazı şeyler onlar önemliydi benim için zaten yeni hesabım var

Gerçekten copy paste cevap verip geçiyorlar durduk yere hesabımı kapatıp bide terslediler cidden
Geçmiş olsun. Dediğiniz gibi saçma sapan destek sistemleri var. Yapacak bir şey yok.

Dostum vardıda daha kapatılmadan önce iptal ettiğim için bitmişti ama önemli olan o değil ki hesabın içindeki bazı şeyler onlar önemliydi benim için zaten yeni hesabım var.

Gerçekten copy paste cevap verip geçiyorlar durduk yere hesabımı kapatıp bir de terslediler cidden.

Geçmiş olsun hocam aynı kaderi yaşamışız inanılmaz büyük arşivim vardı kapatılan hesabımda (aklınıza ne gleirse her şeyin arşivi vardı) tek gecede puf oldu.

Geçmiş olsun. Dediğiniz gibi saçma sapan destek sistemleri var. Yapacak bir şey yok.
bazıları kimlik fotoğrafı falan gönderip açtırıyordu ama artık oyle de yapmıyolar galiba

Geçmiş olsun hocam aynı kaderi yaşamışız inanılmaz büyük arşivim vardı kapatılan hesabımda (aklınıza ne gleirse her şeyin arşivi vardı) tek gecede puf oldu.
gerçekten çok saçma ve kötü kısmı discordun geçen rapor attım alakasız bir şekilde

bunu yazdılar ki konuyla ne alakası var?
Clyde (Discord Support)

Merhaba,
Discord'un Türkiye'de erişilemez olduğuna dair raporların farkındayız. Ekibimiz şu anda bu raporları araştırıyor.
Saygılarımla,
Discord Destek

Bazıları kimlik fotoğrafı falan gönderip açtırıyordu ama artık oyle de yapmıyolar galiba.

Gerçekten çok saçma ve kötü kısmı Discord'un geçen rapor attım alakasız bir şekilde.

Bunu yazdılar ki konuyla ne alakası var?
Clyde (Discord Support)

Merhaba,
Discord'un Türkiye'de erişilemez olduğuna dair raporların farkındayız. Ekibimiz şu anda bu raporları araştırıyor.
Saygılarımla,
Discord Destek

İşte hocam bot size kopyala yapıştır cevap atıyor oda alakasız :D geçmiş olsun artık yeni hesapla devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı