Discord'da ses mikrofona yansıyor

Canklct

Hectopat
Daha fazla  
Discord'da masaüstü seslerim ve izlediğim bütün sesli şeylerin hepsi mikrofonuma yansıyor ve bu problem yoktu bir anda başladı ve PC değişmeme rağmen hala sekiyor. Realtek sürümlerini de değiştim bir şey fayda etmedi. Kulaklık: SteelSeries Arctis 3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir kablo yok ve laptop çıkışı sadece tek çıkışlı.

Nasıl yok? Type-C kablo çıkıyor içinden. Ben aynı kulaklığı Type-C ile kullanıyorum. Uygulamasına bir şekilde girip Side Tone'yi kapatmanız lazım.

Bende çıkmadı sadece bir adet dönüştürücü çıktı sizinki 2019 edition olabilir mi?
Jak girişini takmayın, diğer türlü takıp öyle deneyin. Sorunu çözmeniz için uygulamaya bir şekilde erişip Side Tone kapatmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.

Arctis 3 desteklenmiyor diyor sitesinde.

Jak girişini takmayın, diğer türlü takıp öyle deneyin. Sorunu çözmeniz için uygulamaya bir şekilde erişip Side Tone kapatmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.
Diğer türlüden kastınız nedir ben anlamadım.

Eski sürümünü yükledim yine de erişemiyorum.

Arctis 3 desteklenmiyor diyor sitesinde.

Diğer türlüden kastınız nedir ben anlamadım.

Desteklemiyorsa internete "Arctis 3 Side Tone nasıl kapatılır" tarzı bir şey yazıp araştırın. İngilizce olarak araştırmanız daha iyi olacaktır.

Yazıyorum ama herhangi bir makale veya forum gönderisi bulamadım.

Uygulamasız bir makale buldum. Dener misiniz?

Bu arada çözüm muhtelemen çalışmayacak. Uygulamaya bir şekilde erişmeniz gerekiyor.

Uygulamasız bir makale buldum. Dener misiniz?

Bu arada çözüm muhtelemen çalışmayacak. Uygulamaya bir şekilde erişmeniz gerekiyor.
Denedim fakat hala aynı uygulamaya nasıl erişeceğim hiç bilmiyorum

Denedim fakat hala aynı uygulamaya nasıl erişeceğim hiç bilmiyorum

Uygulamayı kurcalayın, kulaklığınızla beraber gelen tüm kabloları deneyin. Bir de benim kulaklığım Arctis 3 değil Arctis Nova 3 imiş. Uygulama desteği varmış yani. Sizinkinde yoksa çözümü bilmiyorum maalesef. Bu arada çalışmadıysa daha demin attığım makaledeki yaptığınız ayarları geri alın. Sıkıntı çıkmasın sonradan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı