equatrisssss Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Merhaba, benim Discord uygulamasında arkadaşlarıma karşı sesim robot gibi geliyor. Bana önerebileceğiniz bir uygulama veya bir tavsiye var mıdır?
Merhaba, benim Discord uygulamasında arkadaşlarıma karşı sesim robot gibi geliyor. Bana önerebileceğiniz bir uygulama veya bir tavsiye var mıdır?
Anions Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 668 Çözümler 4 22 Temmuz 2023 #2 equatrisssss dedi: Merhaba, benim Discord uygulamasında arkadaşlarıma karşı sesim robot gibi geliyor. Bana önerebileceğiniz bir uygulama veya bir tavsiye var mıdır? Genişletmek için tıkla... Mikrofonun ya da internetin kötüdür. Artı 0 Eksi
equatrisssss dedi: Merhaba, benim Discord uygulamasında arkadaşlarıma karşı sesim robot gibi geliyor. Bana önerebileceğiniz bir uygulama veya bir tavsiye var mıdır? Genişletmek için tıkla... Mikrofonun ya da internetin kötüdür.
KS KS equatrisssss Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 Anions dedi: Mikrofonun ya da internetin kötüdür. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim değil, bir tavsiyen yoksa boş yere yazma Artı 0 Eksi
Anions dedi: Mikrofonun ya da internetin kötüdür. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim değil, bir tavsiyen yoksa boş yere yazma