serkanxgod Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 273 3 Ocak 2020 #1 Bir anda olmaya başladı. Sorun mikrofonun sesi. Bilgisayarda gitmiyordu bende sorun mikrofondadır diye yeni kulaklık aldım. Ama hâlâ gitmiyor. Lütfen biri yardım etsin, çıldırmak üzereyim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2020
Bir anda olmaya başladı. Sorun mikrofonun sesi. Bilgisayarda gitmiyordu bende sorun mikrofondadır diye yeni kulaklık aldım. Ama hâlâ gitmiyor. Lütfen biri yardım etsin, çıldırmak üzereyim.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 3 Ocak 2020 #2 Ses ayarlarından aygıtı değiştirin sorun çözülür muhtemelen Artı 0 Eksi
TAHAU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2017 Mesajlar 1.663 Makaleler 2 Çözümler 1 3 Ocak 2020 #3 Windows'un ses ayarlarından bakar mısın mikrofon aktif mi? Artı 0 Eksi
KS KS serkanxgod Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 273 3 Ocak 2020 #4 TAHAU dedi: Windows'un ses ayarlarından bakar mısın mikrofon aktif mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklıgın girişini anakartın oraya takmıyormuşum benim hatam. Artı 0 Eksi
TAHAU dedi: Windows'un ses ayarlarından bakar mısın mikrofon aktif mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklıgın girişini anakartın oraya takmıyormuşum benim hatam.