Discord'da söylediğim kötü laf için şikayet edileceğim

Ağır Ceza Suçları Nelerdir?​

Ağır ceza suçları kendi içinde çeşitlenir. Bu suçlar şu şekilde sıralanmaktadır.

• Kasten birini öldürmek
  • Ölüme bilinçli bir şekilde neden olmak
  • Ağırlaştırılmış yaralama suçuna girişmek
  • Yağma ve gasp etmek
  • Zimmet suçu
  • Hileli iflas suçuna karışmak
  • Birini kasıtlı bir şekilde dolandırmak
  • Discord'dan "ben canlı TNT'yim" yazmak
geçmiş olsun.

Şaka maka discord ev adresine kadar veriyor bilgilerini hatta bunun için ayrı departman var diye bile biliyorum yani.

Cimere yaşınız yetiyor muymuş sizin discordda?

O şikayet eden arkadaşa söyle benim belgeleri de yollasın yanında. Benim yolladıklarımı okumaya tenezzül bile etmiyorlar.

O kişiyi ciddiye almanızı tercih etmem çünkü Türkiye'nin para kazanma Bug'ı olurdu Discord uygulaması. Twitter, Instagram ve Facebook gibi programlarda dikkatli olmanız yeterli olur. Ve ne yazık ki adalet sistemimizin çok açığı olduğundan dolayı örneğin "canlı TNT'yim" dediysen ve "bunu bir yabancı filmindeki repliği tekrar ettim" derseniz dava o dakikadan sonra biter. Kısaca hiçbir sıkıntı olmaz özür dilemeniz bile saçma onun özür dilemesi lazım sizin zamanınızı aldığı için ve bu soruyu yazdırdığı için.

Şaka amaçlı ben canlı TNT'yim yazdım ve arkadaş beni şikayet edecekmiş, çok ciddiymiş. Bir şey olur mu? Yaşım 14, özür de diledim.

Yapmayın bir daha konuşmanın içeriğini az çok tahmin edebiliyorum. En fazla, adam cidden sizinle uğraşırsa 1-2 kez duruşmaya falan çağırırlar ciddi bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı