Discord'da Spotify dinliyor gözükmüyor

Dostum benzer bir sorunu yaşıyordum sonra fark ettim ki masaüstü uygulamasında sorun varmış.
Spotify Community'de başlık açtım ve yardımcı oldular.

Sayenizde sorunumu çözdüm, teşekkür ederim. ETC klasörünü 1 gün önce bir program yüzünden silmiştim sanırım ondan olmuştu.

Biraz geç oldu ama ben Microsoft Store'dan indirmiştim görünmüyordu şimdi Spotify'ın kendi sitesinden indirdim görünüyor yani bu çözümü deneyebilirsiniz.

Telefondan Spotify açıp deneyin bu sefer gelirse PC uygulamasında bir sorun var kaldır yükle deneyin.

Telefondan oluyor ama bilgisayardan olmadı kaldırıp yükledim yine de olmadı ne yapmalıyım?

Spotify web sitesi üzerinden uygulamalar bölümünde Discord yok ise yanlışlıkla Discord ile olan bağlantısını kaldırmış olabilirsin. Bunun haricinde Spotify hesabına farklı bir Discord hesabı entegreli kalmış olabilir. Discord ve Spotify üzerinden birbirlerinin bağlantısını kaldırıp tekrar bağlarsan sorunun büyük ihtimalle çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…