A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 10 Ağustos 2022 #11 Silinen üye dedi: Mernis datasinda 13 yasindaki cocugun ne isi var hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam her sene çalıyorlar zaten yada satın alıyorlar bilemeyiz. Şaşırtıcı dedi: Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten falan şirket olaylarını kapadım. Genişletmek için tıkla... Dostum sanırım sen klasik discord gencisin. Kim bilir ne yaptın küfür mü ettin? Birşey yapmışsındır, özet olarak birşey yapamazlar.
Silinen üye dedi: Mernis datasinda 13 yasindaki cocugun ne isi var hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam her sene çalıyorlar zaten yada satın alıyorlar bilemeyiz. Şaşırtıcı dedi: Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten falan şirket olaylarını kapadım. Genişletmek için tıkla... Dostum sanırım sen klasik discord gencisin. Kim bilir ne yaptın küfür mü ettin? Birşey yapmışsındır, özet olarak birşey yapamazlar.
P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 10 Ağustos 2022 #12 Şaşırtıcı dedi: Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten filan şirket olaylarını kapadım Genişletmek için tıkla... Açsada çok sorun çıkmaz açamaz nesen o kadar uğraşmazlar açsada mahkemeyle nesen halledersin bir şey olmaz takma kafana
Şaşırtıcı dedi: Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten filan şirket olaylarını kapadım Genişletmek için tıkla... Açsada çok sorun çıkmaz açamaz nesen o kadar uğraşmazlar açsada mahkemeyle nesen halledersin bir şey olmaz takma kafana
haygieia Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 471 10 Ağustos 2022 #13 Merak etme hiçbir şey yapamaz çok gördük öyle çocukça şeyleri.
Şaşırtıcı Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #14 499604 dedi: Hocam tekrar söylüyorum bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden içimi rahatlattınız adresimi de buldular ama en fazla yemek soylerler. Yemek soylerlerse de işime gelir şikayet etmem daha kolay olur. PreVR dedi: Açsada çok sorun çıkmaz açamaz nesen o kadar uğraşmazlar açsada mahkemeyle nesen halledersin bir şey olmaz takma kafana. Genişletmek için tıkla... Sağ ol rahatlattın. haygieia dedi: Merak etme hiçbir şey yapamaz çok gördük öyle çocukça şeyleri. Genişletmek için tıkla... Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten filan şirket olaylarını kapadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2022
499604 dedi: Hocam tekrar söylüyorum bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden içimi rahatlattınız adresimi de buldular ama en fazla yemek soylerler. Yemek soylerlerse de işime gelir şikayet etmem daha kolay olur. PreVR dedi: Açsada çok sorun çıkmaz açamaz nesen o kadar uğraşmazlar açsada mahkemeyle nesen halledersin bir şey olmaz takma kafana. Genişletmek için tıkla... Sağ ol rahatlattın. haygieia dedi: Merak etme hiçbir şey yapamaz çok gördük öyle çocukça şeyleri. Genişletmek için tıkla... Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten filan şirket olaylarını kapadım.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 10 Ağustos 2022 #15 Şaşırtıcı dedi: Aileminkini filan bulsalar seri no falan. Bu arada e-Devlet'ten kapadım şirket mevzularını. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz hocam. Şaşırtıcı dedi: Hocam cidden içimi rahatlattınız adresimi de buldular ama en fazla yemek soylerler. Yemek soylerlerse de işime gelir şikayet etmem daha kolay olur. Sağ ol rahatlattın. Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten filan şirket olaylarını kapadım. Genişletmek için tıkla... Olmaz hiçbir şey olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Şaşırtıcı dedi: Aileminkini filan bulsalar seri no falan. Bu arada e-Devlet'ten kapadım şirket mevzularını. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz hocam. Şaşırtıcı dedi: Hocam cidden içimi rahatlattınız adresimi de buldular ama en fazla yemek soylerler. Yemek soylerlerse de işime gelir şikayet etmem daha kolay olur. Sağ ol rahatlattın. Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten filan şirket olaylarını kapadım. Genişletmek için tıkla... Olmaz hiçbir şey olmaz.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #16 Discord gibi les ortamlarda boyle seyler cok oluyor, takma kafana.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 10 Ağustos 2022 #17 Bende 13 yaşındayken bana T.C numaram atılmıştı korkudan ağlamıştım ne zamanlardı be .
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 10 Ağustos 2022 #18 Şaşırtıcı dedi: Hocam cidden içimi rahatlattınız adresmide buldular ama en fazla yemek soylerler yemek soylerlersede işime gelir şikayet etmem daha kolay olur. Sağ ol rahatlattın. Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten filan şirket olaylarını kapadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tip ergen arkadaşlar armut piş ağzıma düş olayını çok seviyorlar. Rahat olun.
Şaşırtıcı dedi: Hocam cidden içimi rahatlattınız adresmide buldular ama en fazla yemek soylerler yemek soylerlersede işime gelir şikayet etmem daha kolay olur. Sağ ol rahatlattın. Peki aynılarını aileminkilerini bulsalar bu arada e-Devlet'ten filan şirket olaylarını kapadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tip ergen arkadaşlar armut piş ağzıma düş olayını çok seviyorlar. Rahat olun.
Şaşırtıcı Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #19 Saqot dedi: Bende 13 yaşındayken bana T.C numaram atılmıştı korkudan ağlamıştım ne zamanlardı be . Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Discord gibi les ortamlarda boyle seyler cok oluyor, takma kafana. Genişletmek için tıkla... Discord kadar leş ortam gormedim. Her şeyden var ama hiç yaşicam aklıma gelmezdi. 499604 dedi: Hocam bu tip ergen arkadaşlar armut piş ağzıma düş olayını çok seviyorlar. Rahat olun. Genişletmek için tıkla... Bir de özür dilerim diye, video at diyorlar. Yüzün gozukcek şekilde o ayrı bir komik Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2022
Saqot dedi: Bende 13 yaşındayken bana T.C numaram atılmıştı korkudan ağlamıştım ne zamanlardı be . Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Discord gibi les ortamlarda boyle seyler cok oluyor, takma kafana. Genişletmek için tıkla... Discord kadar leş ortam gormedim. Her şeyden var ama hiç yaşicam aklıma gelmezdi. 499604 dedi: Hocam bu tip ergen arkadaşlar armut piş ağzıma düş olayını çok seviyorlar. Rahat olun. Genişletmek için tıkla... Bir de özür dilerim diye, video at diyorlar. Yüzün gozukcek şekilde o ayrı bir komik
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 10 Ağustos 2022 #20 Şaşırtıcı dedi: Discord kadar leş ortam gormedim. Her şeyden var ama hiç yaşicam aklıma gelmezdi. Bir de özür dilerim diye, video at diyorlar. Yüzün gozukcek şekilde o ayrı bir komik Genişletmek için tıkla... Siz söyleyin naptınız karşı tarafa? Az çok tahmin ediyoruz.
Şaşırtıcı dedi: Discord kadar leş ortam gormedim. Her şeyden var ama hiç yaşicam aklıma gelmezdi. Bir de özür dilerim diye, video at diyorlar. Yüzün gozukcek şekilde o ayrı bir komik Genişletmek için tıkla... Siz söyleyin naptınız karşı tarafa? Az çok tahmin ediyoruz.