Discord'da yayın açarken donuyor

Yayın ayarlarında "daha akıcı görüntüyü" seçtiğin sanırım. İnternet bağlantısı ile de ilgili gözükmüyor değereleriniz iyi gözüküyor. Çözemedim neden kaynaklandığını.

Evet seçtim fakat bir şey değiştirmedi. Hatta donanım hızlandırma ile H242 özelliğini de açıp kapatıp denedim yine fark etmedi. Acaba depolama alanından mı kaynaklanıyordur? 512 GB SSD de 20 GB yerim kaldı.

Evet seçtim fakat bir şey değiştirmedi. Hatta donanım hızlandırma ile H242 özelliğini de açıp kapatıp denedim yine fark etmedi. Acaba depolama alanından mı kaynaklanıyordur? 512 GB SSD de 20 GB yerim kaldı.
Onunla ilgili değildir ama belki oyun yayını yaparken arkada kayıt alma gibi ekstradan kaynak tüketen işlemler yapıyorsanız ondan kaynaklı olabilir.

Onunla ilgili değildir ama belki oyun yayını yaparken arkada kayıt alma gibi ekstradan kaynak tüketen işlemler yapıyorsanız ondan kaynaklı olabilir.

Hayır, özellikle kapatıyorum çoğu uygulamayı sadece Steam, Discord ve kasperesky açık kalıyor. Sağ olun yine de bayağı bir öneri sundunuz teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı