Discord'dan atılan URL'den RAT girer mi?

burningflame

Yoctopat
Daha fazla  
Bir sunucuda atılan görseli büyütmek için tarayıcıda aç seçeneğine tıkladım. URL CDN ile başlayıp PNG ile bitiyordu. Bilgim olmadığı için soruyorum. Bu şekilde avla RAT atıldığını biliyorum. Girdiğim sunucu sorunlu insanların olduğu bir sunucu ne yazık ki. Herhangi bir şekilde görseli indirmedim. Büyütmek için tarayıcıda açtım. Bu şekilde RAT yer miyim, yersem ne yapmam gerekir? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek sanmasam da gezginlerdeki güncel olmayabilir veya içinde bir şey yerleştirilmiş olabilir. Önerim kaldırıp orijinal sitesinden kurmanız.

Çakıştığından dolayıdır. Malwarebytes indirip tarama yaparken Kaspersky'ı kapatın, Kaspersky ile tararken de Malwarebytes'ı kapatın. Taradıktan sonra Malwarebytes'i silebilirsiniz.
Mcafee yüklüymüş sanırım kapatamıyorum silmemi istiyor. Silmem mi gerekiyor?

Fotoğraf olsa iyiydi.

Zaten PNG'li resimler CDN üzerinden açılmakta wep tabanlı sitelerde.
Orası öyle ama discord CDN üzerinden birçok kişinin rat yediğini sayılarının arttığını söylemiş endişem birazda bundan PNG'li resimler için değil direkt bağlantılar için geçerli sanırım birde sonunda oas vardı o ne oluyor tam olarak?

Son düzenleme:
McAfee'yi silin. Bir şeye yaradığı yok. Onun yerine Kaspersky Free kullanabilirsiniz.

Sildim tabii bir de Oas ne oluyor zararlı bir yazılım diye duydum PNG'yi oas diye kaydetmiş çakal ne işe yaradığını biliyor musunuz cdn oas png şeklinde kaydetmiş ortadaki kısmı bilerek sildim. Bundan dolayı bir şey olmaz değil mi?

McAfee'yi silin. Bir şeye yaradığı yok. Onun yerine Kaspersky Free kullanabilirsiniz.
Ha birde kaspersky yükledikten sonra yandexte yanında geldi sebebi nedir?

Son düzenleme:
Ha bir de Kaspersky yükledikten sonra Yandex'te yanında geldi sebebi nedir?

Artık Kaspersky'ı kurarken yanında Yandex'i de kurayım mı diye soruyor. Direk Next Next yaparak kurduysanız normal, silebilirsiniz.

Sildim tabii bir de oas ne oluyor zararlı bir yazılım diye duydum PNG'yi oas diye kaydetmiş çakal ne işe yaradığını biliyor musunuz CDN oas PNG şeklinde kaydetmiş ortadaki kısmı bilerek sildim. Bundan dolayı bir şey olmaz değil mi?

Bilmiyorum. Fakat Kaspersky ve Malwarebytes bir şey bulmadıysa sanmam. Bu kadar takmayın ve Av'lere güvenin. Bu arada tarama sonuçları nasıl çıktı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı