İdük o kadar güzel durmuyor ya düdük gibi duruyor daha güzel geliyor kulağaÜdük nedir hocam?![]()
Sana kisaca ozetleyim Instagram'da sakın takım elbiseli abilerimize hakarette bulunmaBuraya olayın kanıtını atabilir misin? Bayağı bayağı Discord Türkiye mahkemelerine logları, IP adresini falan verip ceza almasını sağladı yani arkadaşlarının öyle mi?
Benim arkadaşım Discord'da bir kanala çocuk p---nosu arşivi atmıştı. Polis geldi bilgisayarını falan her şeyini aldı. Dava devam ediyor. Siciline işleyip işlememesi savcının kararına bağlı.
Dostum aynı kapinin çıkışını savunuyoruz.Atan kişiyi tanıyan birisi isen, elinde belgeler ve görüntüler varsa onun attığına dair, evet gidip şikayet edebilirsin. Ama onun dışında Discord kesinlikle vermez. Bu durumda bu kişi Discord tarafından değil, onu şikayet eden kişi tarafından bilindiği için dava yemiş oluyor.
Yani tekrardan aynı yere geliyoruz, savcılık Discord üzerinden IP adresi temini yapamaz, ancak dış işleri veya interpolün devreye girebileceği türden bir olayda Discord bu bilgileri verir.
Sana gelirsek, bir şey olmaz.Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
Siz kendi bilgilerinizi vermediğiniz sürece hiçbir şey elde edemezler. Ancak hesabınıza Facebook, Twitter vb. gibi adınızın, yaşınızın veya yaşadığınız yerin bilgileri olan medyaları eklemişseniz oradan bilgiler ile panel üzerinden sizin her türlü bilginize erişmeleri kolay olacaktır. Diğer türlü bir bilgi edinemezler.Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
Sanalda korkmanıza gerek yok ama reelde dikkatli olun. Kimse sanalda küfürleştiği birini bulsada yanına gitmekle uğraşmaz.Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.