Discord'dan bana bir şey yapabilirler mi?

Dava açılsa ne olacak. Ara saul goodmanı kurtarsın seni. Öyle bir şey yok zaten. Böyle bir durumda kimse dava açmaya cesaret edemez 2 tarafta küfürleşmiş sonuçta.
Dava açılırsa discord verebilir ip adresini. Ben olanı söyledim. Ki arkadaşın yasaklı madde satmayı çalıştığını düşünmüyorum saul goodman dizide devam etsin bence. 😂😂

Arkadaşlar, oyundan biriyle küfürleştik. DC istedi verdim, DC'ye geldigimde 6 7 kişi oldular. Ben de çıkıp DC hesabımı sildim ve Wi-Fi'yi kapatıp açtım IP değişsin diye, şu aralar herkes sanal mafya beni bulabilirler mi? Bilgisayarı VPN ile kullanıyorum. Bilgilendirir misiniz? Çok korkuyorum.
Keşke bulacak kadar cesur olabilse bu üdüğü belirsiz sosyal medya kabadayıları

Dava açılırsa Discord verebilir IP adresini. Ben olanı söyledim. Ki arkadaşın yasaklı madde satmayı çalıştığını düşünmüyorum saul goodman dizide devam etsin bence. 😂😂

Discord vermez, ancak çok çok büyük bir olay olacak dış işleri bakanlığı falan ulaşacak öyle olacak, ülkemizde elçiliği bulunan sosyal medya uygulamaları sadece kullanıcının IP adresini verebilir, Discord'un öyle bir olayı yok.

Discord vermez, ancak çok çok büyük bir olay olacak dış işleri bakanlığı falan ulaşacak öyle olacak, ülkemizde elçiliği bulunan sosyal medya uygulamaları sadece kullanıcının IP adresini verebilir, Discord'un öyle bir olayı yok.

Benim arkadaşım Discord'da bir kanala çocuk p---nosu arşivi atmıştı. Polis geldi bilgisayarını falan her şeyini aldı. Dava devam ediyor. Siciline işleyip işlememesi savcının kararına bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı