2AD'a rağmen nasıl giriş yapabiliyorlar?Discord üzerinde her türlü doğrulama olsun fakat 1 kere o token çalındımı her türlü giriş yapılabiliyor.
2AD'a rağmen nasıl giriş yapabiliyorlar?Discord üzerinde her türlü doğrulama olsun fakat 1 kere o token çalındımı her türlü giriş yapılabiliyor.
2AD'a rağmen nasıl giriş yapabiliyorlar?![]()
Linke tıkladığım sırada kullandığım ve açılan tarayıcının verilerini silmekle kalmayıp kendisini de şu an için bilgisayarımdan tamamen kaldırdım. Çerezleri kontrol ettiğimde yalnızca Opera ve Google'a ait 3 çerez gördüm. Çerezlerin ne olduğu hakkında bilgi sahibi değilim.
Şifremi çok daha güçlü hale getirdim. Bunlara rağmen hesaba giriş yapacaklarsa Discord'un bu işe bir el atması gerekiyor.
Gerçekten saçma bir iş discordun el atması lazım token sadece şifre değiştirince reset yiyor.2AD'a rağmen nasıl giriş yapabiliyorlar?![]()
Ben şifremi değiştirdim ve tüm tarayıcı verilerini de tarayıcı ile birlikte sildim. Token sıfırlanmıştır herhalde değil mi?Gerçekten saçma bir iş discordun el atması lazım token sadece şifre değiştirince reset yiyor.
Evet hocam sıfırlanmıştır.Ben şifremi değiştirdim ve tüm tarayıcı verilerini de tarayıcı ile birlikte sildim. Token sıfırlanmıştır herhalde değil mi?
Sadece tıkladıysanız bir şey olmaz.
Evet, Minecraft'da uyarı geliyor fakat Discord'da öyle değil. Linke tıkladıktan sonra önlem amaçlı yaptığım işlemlerden bu yana anormal bir olay yaşamadım, hesabım çalınmadı.Bazen linke tıklayarak bile virüsü yiyebiliyorsun. Minecraft sunucularında linke tıklayınca güvenmediğiniz linklere tıklamayınız, yine de bu linki açmak istiyor musunuz gibi bir uyarı geliyor.
Her ihtimale karşı antivirüs taraması yaptırdınız mı?Evet, Minecraft'da uyarı geliyor fakat Discord'da öyle değil. Linke tıkladıktan sonra önlem amaçlı yaptığım işlemlerden bu yana anormal bir olay yaşamadım, hesabım çalınmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.