Discord'dan dolandırma amaçlı atılan linke yanlışlıkla tıklamak

Linke tıkladığım sırada kullandığım ve açılan tarayıcının verilerini silmekle kalmayıp kendisini de şuan için bilgisayarımdan tamamen kaldırdım. Çerezleri kontrol ettiğimde yalnızca Opera ve Google'a ait 3 çerez gördüm. Çerezlerin ne olduğu hakkında bilgi sahibi değilim.

Şifremi çok daha güçlü hale getirdim. Bunlara rağmen hesaba giriş yapacaklarsa Discord'un bu işe bir el atması gerekiyor.

Linke tıkladığım sırada kullandığım ve açılan tarayıcının verilerini silmekle kalmayıp kendisini de şu an için bilgisayarımdan tamamen kaldırdım. Çerezleri kontrol ettiğimde yalnızca Opera ve Google'a ait 3 çerez gördüm. Çerezlerin ne olduğu hakkında bilgi sahibi değilim.

Şifremi çok daha güçlü hale getirdim. Bunlara rağmen hesaba giriş yapacaklarsa Discord'un bu işe bir el atması gerekiyor.

Gerisi Discord'un database'ine kalmış dediğiniz gibi sizin yapmanız gereken başka bir şey yok.

Bazen linke tıklayarak bile virüsü yiyebiliyorsun. Minecraft sunucularında linke tıklayınca güvenmediğiniz linklere tıklamayınız, yine de bu linki açmak istiyor musunuz gibi bir uyarı geliyor.
Evet, Minecraft'da uyarı geliyor fakat Discord'da öyle değil. Linke tıkladıktan sonra önlem amaçlı yaptığım işlemlerden bu yana anormal bir olay yaşamadım, hesabım çalınmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı