10.000 TL'ye kahve makinesı önerisi

tsnabdullah

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Bütçem maalesef çok yok otomatikler için. Mümkünse 7-8bin TL'ye kadar kahve makinesı önerisi arıyorum. Asıl kriter süt köpürtme özelliği olması. Öyle kahve manyağı değilim ama her gün french press ile süt köpürtüp granül kahveyi çözüp beraber içiyorum. Phillips EP2220/10 2200 tam otomatik 8bin TL'ye var. Bir de Fressi'nin şöyle manuel bir kahve makinesi var (LİNK). Sizler neler önerirsiniz?

Ben olsam o bütçelerde kapsül kahve makinesı alırdım daha çok keyif alırsınız.

Ben olsam o bütçelerde kapsül kahve makinesı alırdım daha çok keyif alırsınız.
O fiyatlarda kapsül daha zor bulunmuyor mu? Benim amacım kaliteyi yüksek tutup uğraşı artırmak. Kapsül vs. çok az zahmet istiyor ama kalite düşmüyor mu aynı fiyatta? Evet kahve çekirdeği, öğütmesi, köpürtmesi vs. ayrı dert ama fiyatı düşürür diye tahmin etmiştim.

O fiyatlarda kapsül daha zor bulunmuyor mu? Benim amacım kaliteyi yüksek tutup uğraşı artırmak. Kapsül vs. çok az zahmet istiyor ama kalite düşmüyor mu aynı fiyatta? Evet kahve çekirdeği, öğütmesi, köpürtmesi vs. ayrı dert ama fiyatı düşürür diye tahmin etmiştim.

Nespresso veya tchibo markalarına bakabilirsiniz uygun fiyatlara bulunabiliyor kapsüller bir miktar pahalı ama hem uğraşsız hem güzel bir kahve oluyor profesyonel bir setup kurmayacaksınız emin olun aynı tadı veriyor hepsini denedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı