Discord'dan gelen gereksiz mail

slainN

Centipat
Daha fazla  
Mailime geçen böyle bir yazı geldi. Bazı yerlerde baktığımda hesabına erişmek için böyle işlemler yapılabiliyormuş. Bir de discord.com olduğuna bakmayın onu bile yapıyorlarmış. Sorum şu ben şifre değiştirmek istemedim. Neden böyle bir mail geldi?

Ekran Görüntüsü (105).png

Mailime geçen böyle bir yazı geldi. Bazı yerlerde baktığımda hesabına erişmek için böyle işlemler yapılabiliyormuş. Bir de discord.com olduğuna bakmayın onu bile yapıyorlarmış. Sorum şu ben şifre değiştirmek istemedim. Neden böyle bir mail geldi?

Eki Görüntüle 1139297
e-Postanızı bilen herkes yollayabilir. Sorun yok, siz o linke bassanız bile şifreyi siz belirlersiniz.

2'li doğrulamayı açmanı tavsiye ederim çünkü birileri hesabına girmeye çalışıyor.
Girmek o kadar kolay değil. Daha ip doğrulaması ve şifre değişmesi gerekiyor. Bunun için arkadaşın e posta adresine erişim sağlamaları gerekiyor.
@slainN hocam sizin için en büyük güvenlik Discord hesabınıza girilmiş olan e posta adresini değişin. Ve başka bir hesaba aktarın. Boşta durursa e postayı kullanırlar. Bu şekilde %100 korunmuş olursunuz. Size bunu Discord ilk çıktığı zamandan beri kullanan bir kullanıcısı söylüyor :).

Anladım ama Google ana şifremi hiçbir başka sitede kullanmam ve Discord hesabımda hiçbir hesabımda kullanmadığım mükemmel denebilecek seviyede bir şifre. Discord'umun e postasını değiştirmeye o kadar gerek yok bence. Hatta gerçek Discord olabilir bunu gönderen. Siz istemediyseniz bu maili umursamayınız yazmış. Ben istemedim umursa mıyım o zaman?
(yardım ve destek bölümüne tıkladığımda ise yine bazı bilgiler istiyor. en iyisi görmezden gelmek.)

Anladım ama Google ana şifremi hiçbir başka sitede kullanmam ve Discord hesabımda hiçbir hesabımda kullanmadığım mükemmel denebilecek seviyede bir şifre. Discord'umun e postasını değiştirmeye o kadar gerek yok bence. Hatta gerçek Discord olabilir bunu gönderen. Siz istemediyseniz bu maili umursamayınız yazmış. Ben istemedim umursa mıyım o zaman?
(yardım ve destek bölümüne tıkladığımda ise yine bazı bilgiler istiyor. en iyisi görmezden gelmek.)
Mail adresinizi bilen birisi şifrenizi bulursa (discord) hesabınızı elinizden kaybedersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı