+18 siteye verin numarasınıSiz de onun annesini arayın!
+18 siteye verin numarasınıSiz de onun annesini arayın!
Siz de onun annesini arayın!
Sıkıntı olmaz zaten sizin bilgileriniz yoktur muhtemelen. Böyle durumlarda ailenize gitmeden önce burada konu açın tekrar bilgili şekilde bilgilendirelim. Aileniz de zarar görmemiş olur böylelikle. Yaşadığınız yeri veya anne baba ismi ve soyadı ile şehir bilse dahi bulabiliyor insanlar artık. Ben de yaşamıştım karşılık olarak o kişiye onun bilgilerini attığımda beni engellemişti.Ama T.C.'nin yanında isim ve soyismimde var sanırım oyundan buldular bilmiyorum sıkıntı olur mu reşit değilim.
Kanka mernis data 2016 yılında patlatıldı 50milyon kişinin mernisi sitelerde dolaşıyor.Ama T.C.'nin yanında isim ve soyismimde var sanırım oyundan buldular bilmiyorum sıkıntı olur mu reşit değilim.
Yahu nolacak Türkiye de en az 500 bin kişi başkomutanımızın(Ama T.C.'nin yanında isim ve soyismimde var sanırım oyundan buldular bilmiyorum sıkıntı olur mu reşit değilim.
Sıkıntı olmaz zaten sizin bilgileriniz yoktur muhtemelen. Böyle durumlarda ailenize gitmeden önce burada konu açın tekrar bilgili şekilde bilgilendirelim. Aileniz de zarar görmemiş olur böylelikle. Yaşadığınız yeri veya anne baba ismi ve soyadı ile şehir bilse dahi bulabiliyor insanlar artık. Ben de yaşamıştım karşılık olarak o kişiye onun bilgilerini attığımda beni engellemişti.
Fotoğrafını her şeyini yayıcaz diyorlardı ve annemi rahatsız ediyorlardı böyle şeyler yaptılar ve fazlasıyla korkunç bir şey.
Evet bana da atılmıştı dediğim gibi. Çünkü anne ve babanız o adreste yaşıyor gözüküyor yani sizinle aynı adres.Bilgiler yok diyorsunuz fakat adam direk bana adresimi attı doğru adres.
Adrestende bişey olmaz, 50 tane lahmacun mu yollayacak? Bak, tamam hadi yolladı diyelim. Lahmacuncuya diyeceksin bunları ben sipariş etmedim sipariş eden numarayı verir misin? Numarayı sana verecekler, adam gibi diyeceksin. kardeşim benim evime sipariş yolluyorsun birdaha yollarsan savcılığa veririm. Birdaha verecek ** varsa versin.Bilgiler yok diyorsunuz fakat adam direk bana adresimi attı doğru adres.
Evet bana da atılmıştı dediğim gibi. Çünkü anne ve babanız o adreste yaşıyor gözüküyor yani sizinle aynı adres.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.