Öyle deniyorum ama yine de çok fazla sonuç var.konuştuğunuz sunucuda sağ üstteki arama çubuğundan konuştuğunuz konunun içeriğine dair bir kelime aratın, mesajları bulursunuz. Oradan eklersiniz.
Öyle deniyorum ama yine de çok fazla sonuç var.
ben kendimi değil birinin kullanıcı adını bulmaya çalışıyorum.Aynı yerde kullanıcı adı aratma var oraya kendi adınızı ve etiketinizi yazmayı deneyin.
Ben kendimi değil birinin kullanıcı adını bulmaya çalışıyorum.
Ben bu kişiyle konuştum sadece bir kanalda başka bir şey yapmadım.Tamam orada sizin göndermis oldugunuz mesajları göreceksini o mesajlar arasında illaki o kisinin de mesajları vardır.
Sen o kişiyle cs:go ile alakalı konuştun farz edelim. Seb arama kısmında kendi nickini yazıp ardından cs:go yazacaksın. Senin o kanalda yazdığın tüm içinde cs:go geçen mesajlar gözükecektir. Buradan kendi mesajını bulup git diyerek konuştuğun kişinin profilini bulabilirsin.Ben bu kişiyle konuştum sadece bir kanalda başka bir şey yapmadım.
Yalnız ben sesliden konuştum :/Sen o kişiyle cs:go ile alakalı konuştun farz edelim. Seb arama kısmında kendi nickini yazıp ardından cs:go yazacaksın. Senin o kanalda yazdığın tüm içinde cs:go geçen mesajlar gözükecektir. Buradan kendi mesajını bulup git diyerek konuştuğun kişinin profilini bulabilirsin.
Yalnız ben sesliden konuştum :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.