Discord'dan T.C. Kimlik numaramı buldular

Hocam yapabilecekleri çok bir şey yok anca evinize polis gönderirler. Maalesef bu da biraz uğraştırıyor. Ama daha fazla bir şey yapamazlar. Bunları bulanlar da 14 yaşında kendini hacker sanan ergenler. Günümüzde bu bilgilerin olduğu panellere maalesef kolayca ulaşılabiliyor.
 
Bu olaylar Discord'da çok arttı hiçbir şey yapamazlar milletin özel bilgilerini ele geçirip tehdit edenler çoğaldı. Gözünün yaşına bakmadan şikayet edin. Bir daha yapamazlar azıcık cesareti varsa yayar zaten anca tehdit eder elindeki panel ile.
 
Hocam mernis datasını alıyorlar ve o datalar ile panel yapıyorlar bu sayede istediğin kişinin adı, soyadı, adresi gibi bilgilerle T.C. Kimlik numarasını falan çıkartabiliyorsunuz.

Tabiri caizse: Hackliyorlar mı? Mernis Data ne olduğuna şimdi baktım. İşin içi karışık galiba.
 
Hocam Tc'den pek bişi olmaz diyordu çok kişi pek bir şey olur mu ?
T.C. ile tek başına pek bir şey olmaz, evet. O panellerden senin okul bilgilerine de erişebildikleri için e-okuluna vs girebilirler. O da seni pek etkilemez. T.C. no'dan pek korkmayın, kişiler sizin adınızla bütün akrabalarınızın telefon numarasını ve ev adresini görüntüleyebiliyor. Sizinki de dahil buna.
 
Tabiri caizse: Hackliyorlar mı? Mernis Data ne olduğuna şimdi baktım. İşin içi karışık galiba.

Yani şöyle diyeyim hocam, paneli satın alıyorsunuz normal biri olarak veya bulursanız bir şekilde, sonra uygulama gibi girip isim soyisim falan kullanarak istediğin kişiler hakkında arama yapabiliyorsunuz benim gördüğüm kadarıyla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı