Discord'dan tacize uğradım

Engelleyip geçin hocam. Ama çok etkilendiyseniz dava açabilirsiniz. Elinizde kanıt var yani.
Ama bilmiyorum Discord'tan dava açılabiliyor mu diye.
olabilirse hapis cezası.
Hapis cezası? Hadi tamam kendisine dava açacağını ve hapis cezası yiyeceğini söylese zaten korkar ama gerçekten hapis cezası vermek de ne bileyim....

İnsanlar neden böyle şeylerde çok inciniyor anlamıyorum. Bilmiyorum belki benim bünyem geniştir, daha rahat kabulleniyorumdur falan, yani başıma gelse cevabını verecek başka bir fotoğraf atardım(cinsel organ değil). Homofobiğim zaten. Ya da her şeyi bir kenara atıp adamı dolandırmaya çalışırdım herhalde.

Biraz abartmışsınız, engelleyin geçin. Başka hesapla tekrar gelirse seni dava edeceğim vb. korkutabilirsiniz.
1622613811357.png

Biraz abartmışsınız, engelleyin geçin. Başka hesapla tekrar gelirse seni dava edeceğim vb. korkutabilirsiniz.
Çok yaratıcı bir çalışma olmuş. Ancak küçük bir çocuk bu yaşta bunu yapıyorsa ileride büyük sorunlara yol açabilir. Bu yüzden korkutmak amacıyla bir şeyler yapmak istiyorum.

“Madde 105- (1) Bir kimseyi cinsel amaçlı olarak taciz eden kişi hakkında, mağdurun şikayeti üzerine, üç aydan ikiyıla kadar hapis cezasına veya adlî para cezasına fiilin çocuğa karşı işlenmesi hâlinde altı aydan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı