emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Aralık 2020 #1 Dün vardı bugün yok nasıl ve neden olabilir sizce? AV taraması yapacağım şimdi. Edit: AV taraması temiz çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
Dün vardı bugün yok nasıl ve neden olabilir sizce? AV taraması yapacağım şimdi. Edit: AV taraması temiz çıktı.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Aralık 2020 #2 Aynısı banada oldu 1 ay önce. Cinler falan siliyor herhalde. Artı 0 Eksi
Birikiuc Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 210 8 Aralık 2020 #3 Aileden biri çok zaman harcadığınızı falan gördüyse silmiş olabilir. Artı 0 Eksi
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2020 #4 Windows değil mi PC? Bende de oluyor aynı sorun. Dosya yolu ile alakalı, PC'de Discord dosyaları duruyor mu? Artı 0 Eksi
Windows değil mi PC? Bende de oluyor aynı sorun. Dosya yolu ile alakalı, PC'de Discord dosyaları duruyor mu?
KS KS emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 8 Aralık 2020 #5 Birikiuc dedi: Aileden biri çok zaman harcadığınızı falan gördüyse silmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ailemin bana karışacağı yaşı geçtim . EKAloji dedi: Windows değil mi PC? Bende de oluyor aynı sorun. Dosya yolu ile alakalı, PC'de Discord dosyaları duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki ben direkt yeniden yükledim, konuyu açma sebebimse virüs vs var da onunla alakalı mı diye sormak içindi. Artı 0 Eksi
Birikiuc dedi: Aileden biri çok zaman harcadığınızı falan gördüyse silmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Ailemin bana karışacağı yaşı geçtim . EKAloji dedi: Windows değil mi PC? Bende de oluyor aynı sorun. Dosya yolu ile alakalı, PC'de Discord dosyaları duruyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki ben direkt yeniden yükledim, konuyu açma sebebimse virüs vs var da onunla alakalı mı diye sormak içindi.
Birikiuc Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 210 8 Aralık 2020 #6 emiirhans dedi: Ailemin bana karışacağı yaşı geçtim . Genişletmek için tıkla... Ben de geçtim ama yine de silmeye çalışmışlardı bende. Çok anlamadıkları için çöp kutusundan silmemişlerdi. Artı 0 Eksi
emiirhans dedi: Ailemin bana karışacağı yaşı geçtim . Genişletmek için tıkla... Ben de geçtim ama yine de silmeye çalışmışlardı bende. Çok anlamadıkları için çöp kutusundan silmemişlerdi.