Discover EU hakkında ne bilmem gerekiyor?

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 7.535
Hocam hala sorunuz varsa. Ulaşabilirsiniz.

Discord: Liaaaaaaaaaaaaa

Hocam katılırken kullandığınız mail üzerinden sizinle iletişime geçiyorlar.

Hocam bu program için hangi kriterleri istiyorlar? 18 yaşında üniversite öğrencisiyim. Tam olarak neye bakıyorlar? Bu bahar dönemi başvuru yapmayı planlıyorum.

Hocam bu program için hangi kriterleri istiyorlar? 18 yaşında üniversite öğrencisiyim. Tam olarak neye bakıyorlar? Bu bahar dönemi başvuru yapmayı planlıyorum.

Hocam bir test oluyor DiscoverEu ve Erasmusla ilgili basit bir test sonunda da bizim yılımızda tahmini kaç kişi başvurmuştur mu ne diye bir soru vardıç Tek kıyaslayabilecekleri kriter o tahmin sorusuydu.

Hocam bir test oluyor DiscoverEu ve Erasmus'la ilgili basit bir test sonunda da bizim yılımızda tahmini kaç kişi başvurmuştur mu ne diye bir soru vardıç Tek kıyaslayabilecekleri kriter o tahmin sorusuydu.

O test sorularına nereden bakabilirim? Artı olarak vize randevusunda red alma ihtimalimiz var mı?

Avrupa ülkelerini gezerkende pasaporta damga atıyorlar mı?

O test sorularına nereden bakabilirim? Artı olarak vize randevusunda red alma ihtimalimiz var mı?

Avrupa ülkelerini gezerkende pasaporta damga atıyorlar mı?

Sorulara bakamazsın önceden ama basit zaten yaparsın. Red alma ihtimalin tabiki var. İlk girdiğin schengen ülkesi ve çıkış yaptığın schengen ülkesi damga basıyor aralarda pasaport kontrolü yok.

Hocam ben geçen senenin kazananlarındanım. Bu konuyla ilgili WhatsApp üzerinden bir topluluk yönetiyorum ayrıca kazananların belirli bir kısmının gittiği dışişleri bakanlığının altında Erasmus ofisinin düzenlediği toplantıya da katıldım. Sorun varsa alabilirim.
Hocam selam. Ben de bu sene kazandım ve 2025 yazında arkadaşlarla gideceğiz umarım. Sorum olacaktı yalnız. AB vize konusunda kolaylık sağlıyor mu? Çünkü Türkiye vatandaşlarının vize almasının zorluğunu biliyoruz. Sen zaten çekilişi kazandın gel kardeşim deyip vizede kolaylık yapıyorlar mı acaba?

Hocam selam. Ben de bu sene kazandım ve 2025 yazında arkadaşlarla gideceğiz umarım. Sorum olacaktı yalnız. AB vize konusunda kolaylık sağlıyor mu? Çünkü Türkiye vatandaşlarının vize almasının zorluğunu biliyoruz. Sen zaten çekilişi kazandın gel kardeşim deyip vizede kolaylık yapıyorlar mı acaba?

Vize alman gerekiyorsa davet mektubu veriyorlar etkinlik üzerine geleceğine dair ama yine normal vize sürecine dahil oluyorsun. Ekstra bir kolaylık sağlamıyorlar. Normal bir başvuranın sağlaması gereken tüm şartları sağlaman gerekiyor ki aslında hepsi basit şeyler. Vize almak roket bilimi gibi lanse ediliyor ama geri döneceğine inandırdığın ve belli başlı şekillerle ülkeye bağlı olduğunu gösterdiğin sürece basit özellikle de bu yaşlarda ve öğrenciyken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı