Discovery 2 vs Galaxy S4 ?

Bende Zenfone öneriyordum ama telefondan çok az ses geliyor. Ahize ve hoparlör kısmından gelen ses çok kısık ve hiç tatmin edici gelmedi bana. İncelemeden kararınızı vermeyin.
 
Ben kullanan kişilerden şikayet duydum. Sosyal içinde neden önerilmediği detaylı açıklanmıştı.

Ben GMD kullanıyorum evet belki telefon çok da kaliteli değil fakat kesinlikle f/p bir cihaz. GMD2 ile S4 içinde aynı şeyi söyleyebilirim. G2 ve G3 de de ekran sorunları yaşandığını duydum fakat bu onu önerilmez mi yapar? Amacım fanboyluk değil de bu biraz saçma geldi bu olay hakkında konumuz var mı? Link atabilirmisiniz rica etsem?

Neden g2 öneriyorsunuz?

Şuan piyasada o fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi telefon G2. Teknik özelliklerini saymama gerek yok araştırırsanız fark ediceksiniz.
 
Link maalesef atamayacağım hangi konuydu hatırlamıyorum. Ama birçok konuda söylemişlerdi sorunlarını. Sizin düşüncenize de saygım var. Sizin için iyi bir cihaz ise sorun yoktur.
 
Link maalesef atamayacağım hangi konuydu hatırlamıyorum. Ama birçok konuda söylemişlerdi sorunlarını. Sizin düşüncenize de saygım var. Sizin için iyi bir cihaz ise sorun yoktur.

Teşekkürler. "Önermiyoruz" diyince şaşırdım biraz. Çünkü bana kalırsa fiyatına göre iyi telefonlar yapıyorlar. Son çıkan modeller ilk GMD kadar tutmadı ama evet haklı olabilirsiniz.
 
8 aydır G2 kullanıyorum şahsen bir sorun yaşamdım.Ekran sorunları yaşayanları duydum beyezlıklar mı ne oluyormuş ama garanti değiştiriyor onları.Pili ilk aldığım zamanlar 3 gün çıkarıyordu şimdi 2 -2.5 gün dayanıyor orta kullanımda hala iyi durumda .Onun dışında technopatın inceleme videolarını tavsiye ederim YouTube 'a gir izle sana hangisi uyuyorsa al derim
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı