- Makaleler
- 1
Arkadaşlar sağlamlık testi yola telefon düşürmekle olmaz. Gidip 1000 Tl gibi bir bütçeyle de Samsung alınması şuan mantıklı durmuyor. G2 gerçekten fiyatının hakkını veriyor. Tercih edebilirsiniz.
Tüm 'Galaxy' serisi plastik malzemeden yapılıyor, o 'soyuldu' dediğiniz şey Boyası, malzeme kalitesi değil. Herkes telefonunu temiz kullanır, kullanmak ister. Maalesef benimde 1.5 senesinde kilit açma tuşunun simgesi soyuldu.Arkadaşın biri S3'e sağlam demiş. Sadece gülüyorum s3 mini var her yeri soyuldu. Telefonumu temiz kullanırım. Şu an kardeşim kullanıyor ve bende G2 kullanıyorum. Kesinlikle G2 derim telefonun sol üst köşesine 3 kiloluk Dambıl düşürdüm sapa sağlam. Kasan bir telefon istiyorsanız S4 alın. G2 çok stabil. Note 4 haricinde samsung' dan uzak surun derim.
İlk serilerde her zaman hata olur G2'nin erkanı ısınınca sararmıyor maalesef atıcak başka çamur bulun. Size s3 ile mutluluklar diliyorum.
Fiyat / Performans cihazlarından bahsediyoruz, kusursuz olacak değil. Tamam o zaman G2'yi full metalden yapsınlar fiyatını da 1699 yapsınlar, bak alır mısın o cihazı. G2 de soyuluyor merak etme, özellikle alt ve kenar kısımları. Fanboyluk yapmayalım. Ben Samsung en iyisi demiyorum, rehber ve touchwiz arayüzü yüzünden kötülemeyin sadece.G2'de plastik soyulma filan yok. Sonuçta telefon soyuluyor görüntüsü bozuluyor yani. Ayrıca birde kasınca albenisi kalmıyor. Galaxy 6'yı düzeltirler umarım kasayı filan. Rehbere filan girerken özellikle delirtiyor cihaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.