Galaxy S4 vs GM Discovery II plus

Asla General Mobile marka cihaz önermiyorum. İlk telefonu ile iyi prim yaptı. Adamlar aylarca bir telefona kitkat getiremediler. Ha, o kadar bekleyişten sonra geldi de ne oldu, hiçbir şeye yaramadı telefonun stabilitesi düştü, arayüzü hatalı vesaire. Bu yeni telefonlarda yine aynı durum yaşanacaktır. Çinde başka bir fabrikanın üretimi telefonların üzerine General Mobile yazıp satış yapıyorlar. Kesinlikle Samsung S4 yada LG G2 öneririm. Beat'e falan hiç bakma o fiyatı haketmeyen basit bir telefon. Özelliklerde takılı kalma Discovery'nin bazı özellikleri üstün, 8 çekirdekli, benchmarkı yüksek gibi durumlar seni aldatmasın. İyi sosyaller.

Arkadaşın biri S3'e sağlam demiş. Sadece gülüyorum s3 mini var her yeri soyuldu. Telefonumu temiz kullanırım. Şu an kardeşim kullanıyor ve bende G2 kullanıyorum. Kesinlikle G2 derim telefonun sol üst köşesine 3 kiloluk Dambıl düşürdüm sapa sağlam. Kasan bir telefon istiyorsanız S4 alın. G2 çok stabil. Note 4 haricinde samsung' dan uzak surun derim.

İlk serilerde her zaman hata olur G2'nin erkanı ısınınca sararmıyor maalesef atıcak başka çamur bulun. Size s3 ile mutluluklar diliyorum.

Arkadaşın biri S3'e sağlam demiş. Sadece gülüyorum s3 mini var her yeri soyuldu. Telefonumu temiz kullanırım. Şu an kardeşim kullanıyor ve bende G2 kullanıyorum. Kesinlikle G2 derim telefonun sol üst köşesine 3 kiloluk Dambıl düşürdüm sapa sağlam. Kasan bir telefon istiyorsanız S4 alın. G2 çok stabil. Note 4 haricinde samsung' dan uzak surun derim.

İlk serilerde her zaman hata olur G2'nin erkanı ısınınca sararmıyor maalesef atıcak başka çamur bulun. Size s3 ile mutluluklar diliyorum.
Tüm 'Galaxy' serisi plastik malzemeden yapılıyor, o 'soyuldu' dediğiniz şey Boyası, malzeme kalitesi değil. Herkes telefonunu temiz kullanır, kullanmak ister. Maalesef benimde 1.5 senesinde kilit açma tuşunun simgesi soyuldu.

G2'de plastik soyulma filan yok. Sonuçta telefon soyuluyor görüntüsü bozuluyor yani. Ayrıca birde kasınca albenisi kalmıyor. Galaxy 6'yı düzeltirler umarım kasayı filan. Rehbere filan girerken özellikle delirtiyor cihaz.

G2'de plastik soyulma filan yok. Sonuçta telefon soyuluyor görüntüsü bozuluyor yani. Ayrıca birde kasınca albenisi kalmıyor. Galaxy 6'yı düzeltirler umarım kasayı filan. Rehbere filan girerken özellikle delirtiyor cihaz.
Fiyat / Performans cihazlarından bahsediyoruz, kusursuz olacak değil. Tamam o zaman G2'yi full metalden yapsınlar fiyatını da 1699 yapsınlar, bak alır mısın o cihazı. G2 de soyuluyor merak etme, özellikle alt ve kenar kısımları. Fanboyluk yapmayalım. Ben Samsung en iyisi demiyorum, rehber ve touchwiz arayüzü yüzünden kötülemeyin sadece.

Cihazım 1 yıllık hala soyulmadı nedense nokta çizik bile yok sert darbe aldığı halde. Ama S3 mini 1.5 yılda mahvoldu. Hadi benimki 1.5 yılda oldu benden sonra tanıdığım bir abim rengine kadar aynısını aldı 1 yılda o benimkinden de beter oldu. Fanboyluk yapmıyorum. Hadi ben yapıyorum herkez mi Fan boy? Zaten cihaz çıktığında dediğiniz kadar vardı fiyatı. Çalıştığım yerin sahibinde S4 var bir ona bakıyorum birde G2'ye S4 onun bunun çocuğu gibi bi tuhaf. Neyseki Note 4'te Samsung kendini biraz toparlamış Galaxy 6'yı da aynı ilhamla yaparlar umarım. Şu bir gerçek ki G2 S4'ü ezmiş o.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı