kuyu0kazici Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 16 9 Mart 2015 #21 CASPER ve General Mobile önerilmesi hata... LG, SONY varken HTC varken onları önermeyin...
Connor Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Şubat 2014 Mesajlar 1.877 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #22 General Mobile telefonlarda kullanılan kanserojen plastiği anlatsam sabaha anca biter. Casper'ı zaten konuşmaya gerek yok. Ben daha bir şey demiyorum.
General Mobile telefonlarda kullanılan kanserojen plastiği anlatsam sabaha anca biter. Casper'ı zaten konuşmaya gerek yok. Ben daha bir şey demiyorum.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #23 Casper kullanmadım. Bilgisayar sektöründe başarısı malum. GM'nin ise dokunmatiği ve ekranı hiç tatmin etmedi. Biraz kullansam gözümü bozacak.
Casper kullanmadım. Bilgisayar sektöründe başarısı malum. GM'nin ise dokunmatiği ve ekranı hiç tatmin etmedi. Biraz kullansam gözümü bozacak.
Cile Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #24 Zenfone 5 veya 6 almayı kafaya takmışken Zenfone 2'nin tanıtımını gördüm ve 4Gb Ram'i duyunca kulaklarım çınladı, çıkmasını bekliyorum.
Zenfone 5 veya 6 almayı kafaya takmışken Zenfone 2'nin tanıtımını gördüm ve 4Gb Ram'i duyunca kulaklarım çınladı, çıkmasını bekliyorum.