Discovery Elite almayı planlıyorum tavsiyesi olan?

Faz sayısı yüksek olduğu için kanser etme riski taşıyor. Ayrıca performansı kağıt üzerinde gerçekte öyle bir olay yok. Aletler stabil değil ve kalitesiz.
 
Z1 alacaksanız Z1 değilde Z1 Compact'a bakın. ( Yanlış yazmadıysam :) ) Ama listenizi ilk sırasında LG G2 olmasını öneririm.
 
Faz sayısında haklı olabilirsin yalnız performans iyi diye düşünüyorum çünkü YouTube de oyun videosundan tutunda tarayıcı performansına kadar performansını doğrulayan videolar var

Herkes g2 diyor sırf faz sayısından mı biraz açar mısınız :mutlu:
 
(Bir telefonda en önem verdiğim şey Pil'dir)
Discovery Elite çok iyi bir telefon ve şu zamanda onunla bir telefondan beklediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Ama asıl soru, kalite ? Bunun hakkında şahsen bir bilgim yok, Hiç GM telefon kullanmadım ama dediklerine göre kendini kanıtlamış markalara göre çok eksik yönleri var. Telpa garantili olması zaten bir nevi eksi bir yön.
Ayrıca bildiğiniz gibi Note 3'ile karşılaştırmaları var. Note 3, 3200 mAh pil'e sahipken, bu telefon 2500 mAh pil'e sahip ki aynı boyutlarda iki telefon için bu çok büyük bir fark !
5' ten büyük telefon için 2500 pil çok kritik bir konu. Ben sırf bu yüzden, Elite'e fazla bakmamıştım.

Gelelim önerilere, Lg G2 eski patlamasından sonra zirveye çıkmıştı, hala da zirvedeki telefonlardan biridir bana göre. Gerek pilin 3000 mAh oluşu, gerek fiyat aralığı gerekse akıcılığı vb. Zaten Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün G2 incelemesi var. Tavsiye ederim. Aynı şekilde bu telefon ile de şu zamanda yapamayacağınız iş yok.

Z1 ve z1 Compact. Bunların ikisi de zaten aynı. Aslında compact daha iyi çünkü ekranı 720 piksel ve bu oyunlarda daha rahat olacağımız anlamına geliyor. Ayrıca kullanım yönünden de şüphesiz küçük bir telefon daha rahat olacaktır. Amaa, ben bu telefonların G2'ye göre daha düşük kaldığını düşünüyorum. Ekranların aralarında dağlar var. Bir de eskime konusu. Sonuçta dün z3 ve z3 compact tanıtıldı.

Benim tavsiyem G2 olacaktır.

Not: Bir aralar çok fazla GM takip ederdim, ve bu fiyata bu cihazlar nasıl yapılıyor diye düşünürdüm. Daha sonra telefon alma işim aksadı ve Elite filan çıkalı çok oldu. Ee şu zamanlarda da Asus'un, Turkcell'in telefonları gibi bir sürü F/P ürünü var. Yani General Mobile, benim için artık geride kaldı :) Bunu yazma sebebim, beni de GM Boykotçusu olarak görmemenizi istememdir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı