Discovery Elite Batarya Sorunu

Şimdi biraz inceledim bu modelde şarjı benim gibi çok çabuk biten insanların sayısı bir hayli fazla(kitkat sonrası).O yüzden hard reset atmamaya karar verdim yani sorun sadece benlik değil bu yüzden hard reset de işe yaramayacak gibime geliyor. Yeni bir güncelleme gelene kadar böyle idare edicem mecburen. Düzelteceklerdir mutlaka böyle kullanmak çok zor gerçekten.

Bir haber sitesinde okuduğuma göre General Mobile, Discovery Elite cihazlarını Kitkat'a güncelledikden sonra format atmalarını tavsiye ediyormuş. Deneyin derim.

Tamamdır birazdan deneyeceğim, olursa sonuçlarını burada sizlerle paylaşırım ve umarım olur yoksa güncelleme beklemek zorunda kalmayalım.

Evet bende dün gece denedim bugün gün içi kullanımımda aynı sorun devam etti, sonuç olarak bu soruna çare şuanda hard reset olmadı. Gm yetkililerinden bunu düzeltecek güncelleme beklemek zorundayız ne yazık ki :(

Genellikle her güncelleme sonrası görülebilecek durumlar. Eski sürüme dönebilirsiniz ya da güncellemeyi bekleyin.

@brk35 hard reset telefondaki yüklü uygulamaları siliyor mu?

Evet bende dün gece denedim bugün gün içi kullanımımda aynı sorun devam etti, sonuç olarak bu soruna çare şuanda hard reset olmadı. Gm yetkililerinden bunu düzeltecek güncelleme beklemek zorundayız ne yazık ki :(
nerde oturuyorsun?
Mecidiyeköy Profilo AVM içindeki Telpa yetkili servisi GM ye bakıyor diye biliyorum ve gayet ilgili servis methini çok duydum. Garantisi devam ediyorsa dediğim yere götür muhtemelen bataryayı değiştirir 1-2 saat içinde verirler cihazı.

nerde oturuyorsun?
Mecidiyeköy Profilo AVM içindeki Telpa yetkili servisi GM ye bakıyor diye biliyorum ve gayet ilgili servis methini çok duydum. Garantisi devam ediyorsa dediğim yere götür muhtemelen bataryayı değiştirir 1-2 saat içinde verirler cihazı.
Evet onları bende çok duydum ancak Aydın'da ikamet ediyorum.Orası haricinde de servisle ilgili hiç iyi birşey duymadım o yüzden garanti son çare.Bu yaz aldığım bi bataryanın bu kadar kısa sürede ölmeside normal gelmiyor.Kitkat sonrası olduğu için değiştirselerde yine aynı problem olur mu diye düşünmüyor değilim.Kafamda deli sorular ah GM ah yaktın bizi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı