Discrete non Mobile GPU nedir?

İşletim sistemi
Windows 10

Xeytan

Kilopat
Yer
Cheyenne
Merhabalar,
ASTRONEER oyunu indirime girmiş almayı düşündüm ama sistem gereksinimlerinde Discrete Non Mobile GPU yazıyordu, benim işlemci de AMD Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile GFX şeklinde, bu oyunu oynayamam mı bu sistem ile? Nasıl olur?
Aynı şekilde Project Zomboid oynarken de kasıyordu onun da sistem gereksinimlerin de Dedicated Graphics Card with 1 GB of RAM minimum and glsl 1.2 Support yazıyordu, bu yüzden mi kasıyordu Project Zomboid'de?

Tam sistem özelliklerim (Laptop):
- Ryzen 7 3700U
- RX Vega 10
- 16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrık mobil olmayan GPU gibi bir anlama geliyor. Fakat Vega 10 zayıf bir GPU sayılmaz. 2 GB da RAM kullanabilir. Oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Dedicated da özel gibi bir anlama geliyor. Kasma sebebi ise sıcaklık değerleri de olabilir.

Ayrık mobil olmayan GPU gibi bir anlama geliyor. Fakat Vega 10 zayıf bir GPU sayılmaz. 2 GB da RAM kullanabilir. Oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Dedicated da özel gibi bir anlama geliyor. Kasma sebebi ise sıcaklık değerleri de olabilir.

Sıcaklık değerleri normal diye düşünüyorum, tam anlamıyorum bu işleri de ondan, 57 derece şu an, kenshi satın aldım şimdi o da çok kasıyor anlamadım vallahi.

Şimdi kenshi oynarken baktım sıcaklık değeri, 69 sabit gibi duruyor ama fps değeri çok düşük.
Battlefield 4 oynarken rahat oynuyorum, 60 FPS alıyorum.

Çok istediğim iki oyunda kasıyor, oynayamıyorum, en düşük ayarlarda bir de, bunlar için dosya konumunda değiştirmem gereken oyun ayarları falan var mı acaba, Kenshi optimizasyon sorunu olan bir oyun olduğunu biliyorum, FPS değerleri çok dalgalı oluyor, örneğin 90 FPS alıyorken birden 20'lere düşüyor, tekrar yükseliyor ve yine düşüyor.
Project Zomboid'de ise en düşük ayarlarda dahi FPS düşmesi yaşıyorum, kasıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı