Dishonored 1 tüm yetenekleri açma hilesi var mıdır?

Hileye hayır. Emekle yeteneklerini aç.

3 kere öyle yaptım zaten, 2 high chaos 1 Low chaos olmak üzere bitirdim. Ama yetenekleri oyunun başında açıp eğleneceğim. Hatta dün tekrar indirdim Low chaos olarak bitireceğim. Oyun o kadar güzel ki bırakamıyorum :D.

New GAME+ Save'leri mevcut nexusmoddan bakabilirsin.

Ben Save meselesini yapmaya çalıştım ama bir türlü olmadı. Denerim şimdi yine ikisini de. Teşekkürler hocam.

Bu benim şahsi fikrime göre, hile değil modlama.

Oyun zaten çok kez bitirilmiş, başkalarının oyun zevkini bozmuyor. Burada tek bakılması gerekilen oyunun EULA'sı. Burada ise Dishonored tamamen no-DRM bir oyun, yani modlanın engellendiği bir durum yok.

WeMod uygulamasını kullanabilirsin, no-DRM oyunlarında herhangi bir yasal sınırı işgal etmiyor.

Lakin WeMod'u DRM içeren veya telif haklı oyunlarda kullanman tamamen senin üzerine düşen bir sorumluluk.

WeMod bir hile uygulaması değil, mod uygulamasıdır. Online oyunlar veya oyunu bozacak hiçbir yazılımı içerisinde bulundurmamaktadır.

Şu an uygulamaya bakıyorum, birazdan indirip deneyeceğim yaparsam söylerim. Teşekkürler hocam.

Hocam tabii ki var ama o oyunda hile açmak ne kadar zevk verir soru işareti :D

Bir ara bir YouTuber high chaos videosu çekip 8 dakika da böyle tüm haritayı gezip görevi yapıp herkesi zevk vererek öldürüyordu. Tuzaklar falan kuruyordu. Bende bir haritayı 10 dakikadan aşağıda speedrun olarak bitirmeyi düşünüyorum. Ama bu işi yapanlar önceden yetenek açıyorlar sanırsam.

Hilesi var mı bilmem ama konu neden cep telefonu aksesuarları kategorisinde? Moderatör bey neden kontrol etmemiş?

Benim suçum yanlış seçmişim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı