Dishonored 2 açılmıyor

Emircikkk

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba.
Steam'den oyunu açmaya denediğimde çalışıyor gözüküp birkaç saniye sonra hiçbir şeyi açmayıp kendi kendini kapatıyor. Çözümü için ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Steam'den oyunu açmaya denediğimde çalışıyor gözüküp birkaç saniye sonra hiçbir şeyi açmayıp kendi kendini kapatıyor. Çözümü için ne yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler.
Ben Steam'den indirdiğimde böyle bir sorun yaşamamıştım. Steam'den çıkıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Yine olmazsa Steam ayarlarından indirme önbelleğini temizleyin. Sistemin ne?

Drive linki yanlıştı düzgün hali Logfile.rar

Hocam ben Cloud dosyalarını da önbelleği de oyunu da silip yükledim, Steam'den giriş çıkış da yaptım fakat yine de düzelmedi. Windows 11 kullanıyorum RTX4050'ye sahip

Son düzenleme:
Merhaba.

Merhaba kanka bene bu sorunu 1 2 saat önce çözdüm yabancı Reddit postundan. Eğer bilgisayarında iGPU özellikle AMD işlemcili iGPU varsa adrenalini amdcleanupultility ile grafik işlemcinin driverlarını sileceksin ama bu dediğim NVIDIA ekran kartın varsa harici olarak, bu işlem geçerli. Bende R5 7600 ve 3060 Ti var. Öylesine driverları sildim baktım açıldı. Sonra dedim bir oyun için neden sileyim ki. Elektrik kesintisinde ekran kartı yanar falan bilgisayarı açmam gerekir, APU şeklinde kullanırım diyerekten geri yükledim. Sonra denedim bir umut tabii açılmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…