Steam Epic Games Dishonored 2 Epic Games'ten mi Steam'den mi alınmalı?

Amazon Prime vermişti bi ara GOG üzerinden. İndirdim şu an oynuyorum ama hayatımda bu kadar berbat bir optimizasyona sahip bir oyun görmedim. Başlatıcıdan mı yoksa oyunun kendisinden kaynaklı mı bilmiyorum. Durduk yere oyundan atması, önceki kayıdı yükleyince 30 FPS sabit olması, yükleniyor ekranında kalması, durduk yere ekran kartı kullanımını düşürmesi gibi sorunlar var ve sadece bu oyunda var. Oyun çok güzel ona lafım yok.

Eğer yeni Update gelmediyse çok uğraştırıyordu eskiden Türkçe yama yapması, Microsoft'siz oyunu kurduğunuzda oyunun dosyalarını gizliyordu.

Xbox oyun klasörüm, artık tüm dosyalara erişim verildi. Ben birkaç oyunu yama ile de oynamıştım.

1676224714167.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sanırım tüm oyunlar Game Pass'te mevcut. 30TL ile 1 aylık 450 küsur oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz.
2. oyun ortalama 12-20 saat arası sürdüğü söyleniyor.

Eki Görüntüle 1666108

Eki Görüntüle 1666114

Game Pass tam olarak nasıl çalışıyor?
Diyelim Game Pass aldık, 1 ay oyunu oynadık. Oyunu bitirmeden, bıraktık. Sonra 1 yıl sonra tekrar Game Pass aldığımda eski save duruyor mu yoksa sıfırdan mı başlamak zorunda kalıyorsun.

Game Pass tam olarak nasıl çalışıyor?
Diyelim Game Pass aldık, 1 ay oyunu oynadık. Oyunu bitirmeden, bıraktık. Sonra 1 yıl sonra tekrar Game Pass aldığımda eski save duruyor mu yoksa sıfırdan mı başlamak zorunda kalıyorsun.

Netflix kullandıysanız sistemin özeti Netflix. 30 veya 45TL parayı veriyorsun. 1 ay kullanım hakkı kazanıyorsun. 1 ay içerisinde sistemde bulunan bütün oyunları istediğin kadar oynayabilirsin. Hiçbir türlü kısıtlama vb durum söz konusu değil. Her ay sürekli devam eden bir abonelik sistemi. Eğer sadece 1 aylık alacaksanız ödemeyi yaptıktan sonra hesabım kısmından yenilenen ödemeyi iptal etmelisiniz.

Saveler Duruyor. Bilgisayarında durmuyor. Steam gibi senin profiline özel saveler tutuluyor ve başarımlar tutuluyor. İster Xbox konsolunda istersende PC'de eş zamanlı olarak saveden devam edebiliyorsun.

Ek olarak her oyun sürekli kalmıyor. Bu oyunlar 3 ay sonra olmayıp. RDR2 gelebilir. Veya başka bir oyun gelebilir. Sürekli silkilasyon mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı