Dişim ağrıyor

• Konuyu başlatan B3TA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.162

B3TA

Hectopat
Yer
Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RADEON RX 6600/16GB RAM/i5-11400F
Meslek
Grafik Tasarımcı
Öncelikle merhaba. Dün öğlen saatlerinde ağrım başladı. Dişe baktım azıcık çürük var onun dışında sallanma da yok. Sadece ağrıyor. Doktora gitmeli miyim, gidersem nasıl bir şey yaparlar. Çünkü ortada bir şey yok zaten. Ağrıyan dişimin yarısı dolgulu.

Öncelikle merhaba. Dün öğlen saatlerinde ağrım başladı. Dişe baktım azıcık çürük var onun dışında sallanma da yok. Sadece ağrıyor. Doktora gitmeli miyim, gidersem nasıl bir şey yaparlar. Çünkü ortada bir şey yok zaten. Ağrıyan dişimin yarısı dolgulu.
Eğer dolgunuz 1-2 yıl önce yapıldıysa hem çürük hem de dolgu sökülür tekrardan dolgu işlemi yapılır.

Selam, muhtemelen apse oluşumundan ötürü hiçbir işlem yapmadan antibiyotik yazıp yollayacak ve bitirdiğinde işlem için gelmeni isteyecektir.
Apse olmuş işe ne tür işlem uygularlar hocam?

Eğer dolgunuz 1-2 yıl önce yapıldıysa hem çürük hem de dolgu sökülür tekrardan dolgu işlemi yapılır.
4-5 ay sanırım.

Eğer apse ise apsenin içi kesilerek boşaltılır özel solüsyon ile temizlenir sonra gerekiyorsa diş köküne kanal tedavisi yapılıyor hocam anneme yapmışlardı.
Hocam kanal tedavisi çok acıtıyor diye duydum. Hala öyle mi acaba, devlete gideceğim.

Hocam kanal tedavisi çok acıtıyor diye duydum. Hala öyle mi acaba, devlete gideceğim.

Hocam devlet başlı başına sıkıntı ya şahsen deneyemimi anlatayım bisiklet sürerken düştüm elimde bir yarık vardı yani neredeyse kemiğe kadar gözüküyordu gittim hiçbir morfin benzeri uyuşturucu madde verilmeden canlı canlı dikiş atıldı müdahale doğru muydu bilmiyorum ama çok canımı yaktı.

Hocam devlet başlı başına sıkıntı ya şahsen deneyemimi anlatayım bisiklet sürerken düştüm elimde bir yarık vardı yani neredeyse kemiğe kadar gözüküyordu gittim hiçbir morfin benzeri uyuşturucu madde verilmeden canlı canlı dikiş atıldı müdahale doğru muydu bilmiyorum ama çok canımı yaktı.
Dişim kırılmıştı dolgu yaptırmak için gittim. Hiçbir ağrı hissetmedim aslında. Tekrar aynı doktora gideceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı